Çözüldü GTA V'te yollar ve binalar geç yükleniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Yosef

Megapat
Daha fazla  
Önceden oynadım arkadaşlar. Böyle bir sorun yoktu. Lakin yeni indirdim ve böyle bir sorunla karşılaşıyorum birkaç gündür.

Denediğim yöntemler:
-Önceliği yüksek olarak atamak.
-Arkaplanda hiçbir programın açık kalmaması.
-Dosya bütünlüğünü doğrulamak.

Sistem:
-AMD R7 250 2 GB ekran kartı.
-Intel Pentium G3420 işlemci.
-6 GB DDR3 RAM.
-WD Blue 1 TB 7200RPM HDD.
-H81M-D anakart.
Not: Eskiden oyunu hemen hemen yüksek ayarlarda oynuyordum. İşlemci darboğaz söz konusu değildi. Şu an ne değişmiş bilemedim doğrusu. Oyun orijinal. Steam'den aldım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
GTA V için SSD şart olmaya başladı, HDD'yi sağlık testinden geçirin, aynı sorundan muzdariptim SSD aldım ve rahatladım.
Dediğiniz bir anlamda doğrudur. HDD testim gayet iyi durumda. WD Blue zaten kötü bir marka değil. Önceden oynadığımda inanın hiçbir sıkıntı yoktu. Yöntem önerebilecek var mı ?
GTA 5 oynarken Disk kullanımı maksimum %54 oluyor. Acaba bununla bir alakası var mıdır ?
@Silinen üye yardımcı olur musun ?
@Recep Baltaş
An itibarı ile sorunu çözdüm. Bilgisayara format attım ama Windows'un 1703 sürümünü yükledim. Bilgisayarım için en stabil sürüm olduğuna karar verdim. Oyundaa 5-9 FPS arası artış var. Airetten de görev yöneticisinden öncelik verdim. Mis gibi oldu. Teşekkürler,konu kapanabilir.
GTA V için SSD şart olmaya başladı, HDD'yi sağlık testinden geçirin, aynı sorundan muzdariptim SSD aldım ve rahatladım.
Dediğiniz bir anlamda doğrudur. HDD testim gayet iyi durumda. WD Blue zaten kötü bir marka değil. Önceden oynadığımda inanın hiçbir sıkıntı yoktu. Yöntem önerebilecek var mı ?
GTA 5 oynarken Disk kullanımı maksimum %54 oluyor. Acaba bununla bir alakası var mıdır ?
@Silinen üye yardımcı olur musun ?
@Recep Baltaş
An itibarı ile sorunu çözdüm. Bilgisayara format attım ama Windows'un 1703 sürümünü yükledim. Bilgisayarım için en stabil sürüm olduğuna karar verdim. Oyundaa 5-9 FPS arası artış var. Airetten de görev yöneticisinden öncelik verdim. Mis gibi oldu. Teşekkürler,konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı