Çözüldü GTA4 ekran kartı belleği 2MB görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Bugün GTA4 açtığımda yolların yüklenmediğini fark ettim ayarlara girdiğimde ekran kartı belleğinin 2MB olduğunu gördüm.
Hani desem ekran kartımda sorun var 2MB bellekle oyun nasıl açılıyor.
Az önce commandline dosyasına girdim ekran kartı belleği 2mb olarak ayarlanmış 4096 yaptım düzeldi fakat diğer sorunlar düzeldi mi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Oyunun dosya konumuna commandline adlı bir metin belgesi oluşturun. İçine -nomemrestrict yazıp kaydedin.

2.Çözüm :
Oyun açılırken, Rockstar launcher aracılığıyla açılıyor. Bu yüzden Steam komutları artık çalışmıyor.
Arkadaşın paylaştığı ''dinput8.dll'' dosyasını atınca, oyun VRAM 3 GB oluyor.
Keşke Rockstar şu oyunun sorunlarını çözmek için yama yapsa. Ama nerede kibirli ve oyuncusuna destek konusunda geri kafalı bir firma. Evet, yaptığı oyunlar çok güzel. Ama en basit GTA Online bile, pay to win oyun ile para kazananlar gibi yeni araba, harita, kıyafet dışında doğru düzgün bir güncelleme getirmeyen firmalardan biri.
Oyunun dosya konumuna commandline adlı bir metin belgesi oluşturun. İçine -nomemrestrict yazıp kaydedin.

2.Çözüm :
Oyun açılırken, Rockstar launcher aracılığıyla açılıyor. Bu yüzden Steam komutları artık çalışmıyor.
Arkadaşın paylaştığı ''dinput8.dll'' dosyasını atınca, oyun VRAM 3 GB oluyor.
Keşke Rockstar şu oyunun sorunlarını çözmek için yama yapsa. Ama nerede kibirli ve oyuncusuna destek konusunda geri kafalı bir firma. Evet, yaptığı oyunlar çok güzel. Ama en basit GTA Online bile, pay to win oyun ile para kazananlar gibi yeni araba, harita, kıyafet dışında doğru düzgün bir güncelleme getirmeyen firmalardan biri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı