GTA5 Server Error Sorunu

LQCKDQWN

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 8.1 64 Bit ve şuanda Windows 10 64 Bit kullanmaktayım.
Bu iki işletim sisteminde'de oyunu indirip oynuyordum fakat geçenlerde PC'ye format attım ve tekrar sosial club download tool aracı ile indirmeye kalktığımda 8-10 gb dan sonra server error hatası alıyorum.
DNS ayarlarını Google ve otomatik olarak değiştirdim, VPN ile bölgeyi ABD yaptım, Avast anti virüsü kapatıp açtım yine olmuyor.
Oyun orjinaldir.

Çok sinir bozucu bir durum. 5 gün bunun neden kaynaklandığını aramakla uğraştım. Sen uğraşma ama çözümü vereyim sana. :) Oyunun yüklü olduğu klasöre git o dosyalar arasında x64*.rpf.part böyle bir dosya olacak. O dosyayı sil sorun düzeliyor.

Çok sinir bozucu bir durum. 5 gün bunun neden kaynaklandığını aramakla uğraştım. Sen uğraşma ama çözümü vereyim sana. :) Oyunun yüklü olduğu klasöre git o dosyalar arasında x64*.rpf.part böyle bir dosya olacak. O dosyayı sil sorun düzeliyor.
O yöntemi net'te gördüm fakat o dizine gittiğimde x64*.rpf.part bende yok? x64b.rpf.part-x64q.rpf.part şeklinde var.

merhaba bir sorum olucak yardım edebilirsen çok sevinirim. bende x64*.rpf.part diye bi dosya yok ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı