GTS 250 alınır mı?

GTS 250 Karta sahibim, açıkcası berbat bir kart, CS:GO açıyor ama her 15-20 dakika arası ekran kartı ile alakalı çökme yaşanıyor. GTA 5 en düşükte 30 FPS (+Drop), Valorant imkansız.

Ayrıca sağlam ekran kartlarının 5000 TL civarına çıktığı dönemde 250 TL'lik kartla bu oyunları oynamayı düşünmek bile saçma

O çökmeler sizin kart ile alakalı olabilir. Arkadaşım uzun süre GTS 250 kullandı E8400 ile gayet sorunsuz CS oynuyordu.

DX10 kartta PUBG Lite bile açmıyor (denedim hata verdi). Kesinlikle GTA 5 açmaz. Ben DX11 kullanıyorum ve çoğu oyunu açıyor hatta açmadığı oyun var mı bilmiyorum.

DX10 kartta PUBG Lite bile açmıyor (denedim hata verdi). Kesinlikle GTA 5 açmaz. Ben DX11 kullanıyorum ve çoğu oyunu açıyor hatta açmadığı oyun var mı bilmiyorum.
Pubg gördüğüm en optimizasyon özürlüsü oyun
GTA 5 açar pubg açmaz

Evet PUBG Lite açmaz fakat GTA 5 kesinlikle açacaktır.

Ben q8400 işlemci ile gta 5 40 fps oynuyodum bu kartla ama valorant açmıyodu sallamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…