GTS 250 için 390W PSU Yeterli mi?

Elimde Cooler Master 390Watt PSU var. Sistemime GTS 250 ekran kartını aldım. Ekrana görüntü gelmedi. Sizce bunun nedeni PSU'dan kaynaklı bir şey mi?
  • GA-MA78GM-UD2H Anakart
  • 5GB DDR2 RAM
  • AMD X2 5600+ 2900MHZ işlemci
  • 250GB HDD
  • 1 tane ek fan
  • GTS 250 Ekran kartı.
Sizce bu PSU bu sisteme yeter mi? Ya da ekran kartına yeter mi? Yoksa sorum ekran kartında mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam görüntü verecek kablolarda sıkıntı olabilir.
VGA,HDMI Kablolarında da sıkıntı olabilir.
onları bir değiştirmeyi deneyin,bende R7 265'i ilk aldığım zaman görüntü gelmiyordu 450 W güç kaynağım vardı,gittim bir VGA Dönüştürücü aldım sorun düzeldi.

Kabloyla alakalı değil hocam
Şöyle ben anakarta takıyorum kartı ek pin girişini takmıyorum anakartin VGA girişine takıyorum hersey normal.Sonra ekran kartının 6 pin girişine takıyorum ekram gelmiyor.Güç yetersiz geldiğinden kaynaklı olabilir mi ki?

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki hocam yani GTS 250 o kadar güç çeken bir ekran kartı olmadığı için ilk kablolardan şüphe ettim.

Hani, genelde hep 450, 500 W gibi olduğu için tuhaf geldi. O yüzden söyledim. Sistemin toplam tükettiği güç 360W. Yani en az 450-500 W 80+ bir güç kaynağı almalısınız. 80+ olmasına dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…