GTS 250 için 390W PSU Yeterli mi?

Elimde Cooler Master 390Watt PSU var. Sistemime GTS 250 ekran kartını aldım. Ekrana görüntü gelmedi. Sizce bunun nedeni PSU'dan kaynaklı bir şey mi?
  • GA-MA78GM-UD2H Anakart
  • 5GB DDR2 RAM
  • AMD X2 5600+ 2900MHZ işlemci
  • 250GB HDD
  • 1 tane ek fan
  • GTS 250 Ekran kartı.
Sizce bu PSU bu sisteme yeter mi? Ya da ekran kartına yeter mi? Yoksa sorum ekran kartında mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam görüntü verecek kablolarda sıkıntı olabilir.
VGA,HDMI Kablolarında da sıkıntı olabilir.
onları bir değiştirmeyi deneyin,bende R7 265'i ilk aldığım zaman görüntü gelmiyordu 450 W güç kaynağım vardı,gittim bir VGA Dönüştürücü aldım sorun düzeldi.

onları bir değiştirmeyi deneyin,bende R7 265'i ilk aldığım zaman görüntü gelmiyordu 450 W güç kaynağım vardı,gittim bir VGA Dönüştürücü aldım sorun düzeldi.
Kabloyla alakalı değil hocam
Şöyle ben anakarta takıyorum kartı ek pin girişini takmıyorum anakartin VGA girişine takıyorum hersey normal.Sonra ekran kartının 6 pin girişine takıyorum ekram gelmiyor.Güç yetersiz geldiğinden kaynaklı olabilir mi ki?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı