Çözüldü GTS 250 sistemde lossless scalling calismiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KaiserXx

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
I5-12500H 16 Cpu
16 GB Ram
Windows 11
Meslek
Ogrenci
Arkadaşlar LS'yi indirdim. Açtım. Sonra ayarlari yaptim. Olcekleye basip oyuna girdim. Oyun-7Days to Die. Ama 5 saniye sonunda uygulama kapandi. Arka planda calismiyordu. Sonra MSI App Player'e girdim. Ondada calismadi. Bu arada uygulamayi korsan indirdim.
Sistem: Ekran karti: GTS 250.
Islemcı: Intel(R) Core(tm)2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz 2.33 GHz.
RAM: 8 GB.
Isletim sistemi: Windows 11 64 bıt.

Ne yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar LS'yi indirdim. Açtım. Sonra ayarlari yaptim. Olcekleye basip oyuna girdim. Oyun-7Days to Die. Ama 5 saniye sonunda uygulama kapandi. Arka planda calismiyordu. Sonra MSI App Player'e girdim. Ondada calismadi. Bu arada uygulamayi korsan indirdim.

Ne yapmaliyim?
Bu kartta çalışmaması çok normal. Programın verimli olması için en az GTX900 serisi veya RX400 serisi bir kart lazım.

Ne yapmaliyim?
Bu kartta çalışmaması çok normal. Programın verimli olması için en az GTX900 serisi veya RX400 serisi bir kart lazım.

Çözüm
Nerede yazıyor hocam?
Tam olarak böyle bir kural olmasa da genel yorumlara bakarsak bu durum böyle. Çok eski kartlarda çok verimli çalışamıyor. Ama arkadaş isterse isterse bir oyunu pencere modunda denesin. Bir de ayarları düzgün yapması lazım. Ama ona rağmen de çalışmayabilir.

Tam olarak böyle bir kural olmasa da genel yorumlara bakarsak bu durum böyle. Çok eski kartlarda çok verimli çalışamıyor. Ama arkadaş isterse isterse bir oyunu pencere modunda denesin. Bir de ayarları düzgün yapması lazım. Ama ona rağmen de çalışmayabilir.

Her şey doğru pencere modundada denedim. Tahmin etmiştim sistem yetersizliği olduğunu. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı