RX6600 sistemde Lossless Scaling çalışmıyor

UmutZeren1

Kilopat
Katılım
20 Ağustos 2017
Mesajlar
304
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Lossless Scaling yazılımını aldım. İlk denememde Kingdom Come: Delivarance oyununda işe yaramıştı ancak bir dahaki denemelerimde oyunu çerçevesiz e aldığım zaman siyah ekran geliyor. Saniyede 1 fena bir ghosting var pencerelide ise FPS düşüyor. Uygulamanın FPS sayacında 144/144 gibi bir ibare var normalde 50/100 gibi bir şey olması lazım. Yardımcı olabilecek var mı? Ekran kartım RX6600.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Lossless Scaling yazılımını aldım. İlk denememde kingdom come: Delivarance oyununda işe yaramıştı ancak bir dahaki denemelerimde oyunu çerçevesiz e aldığım zaman siyah ekran geliyor. Saniyede 1 fena bir ghosting var pencerelide ise FPS düşüyor. Uygulamanın FPS sayacında 144/144 gibi bir ibare var normalde 50/100 gibi bir şey olması lazım. Yardımcı olabilecek var mı? Ekran kartım RX6600.

Dikey eşitlemeyi kapatın. Tam ekran pencereli moduna alın oyunu. Kendim böyle kullandım bir sorun yaşamadım keskinlik ayarını değişerek deneyebilirsiniz.

1721063389907.png


1721063395108.png
 
Dikey eşitlemeyi kapatın. Tam ekran pencereli moduna alın oyunu. Kendim böyle kullandım bir sorun yaşamadım keskinlik ayarını değişerek deneyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2253675

Eki Görüntüle 2253676
Sağolun hocam, sanırım dikey eşitleme açıp fps i 144/2 yani monitörün yarısına sabitleyince sorunu çözdüm gibi siz de öyle deneme şansınız varsa dener misiniz sizdeki sonuç ne olacak merak ettim.
 
Sağ olun hocam, sanırım dikey eşitleme açıp FPS'i 144/2 yani monitörün yarısına sabitleyince sorunu çözdüm gibi siz de öyle deneme şansınız varsa dener misiniz sizdeki sonuç ne olacak merak ettim.

RDR2, CS2 ve EU4'te denedim. CS2 ve EU4 ayarlarına çok bakmadım ama keskinlik ayarını arttırınca çok bozulma oldu EU4 için. CS2'de acayip gecikme vardı direkt geri kapattım. RDR2 için gayet olumlu sonuç aldım FSR kapalıyken 35 FPS civarında 70 FPS gibi akıcı oynadım. Ardından FSR'ı kaliteye aldım 144 FPS RDR2 oynadım gayet keyifliydi sorun yaşamadım.
 
RTX3050'li laptopumda aynı oyun aynı ayarlarda çalıştırabiliyorum ama masaüstünde hiçbir türlü çalıştıramadım sorun AMD tarafından kaynaklanıyor sanırım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı