GTS 450 sistem PUBG kaldırır mı?

Hasan enes ok

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, sistemimin PUBG'yi kaldırıp kaldıramayacağını merak ediyorum. PC'm GTA V'i sorunsuz halde çalıştırıyor oyun biraz pahalı oyunu almakta sıkıntı yok ama TTNET kullanıcısı olarak indirmek baya bir sıkıntı yaratacak. Hele oyun kasarsa gerçekten de onca emeğe ağlarım.
Nvidia GTS 450 GDDR5
i5 2320 3.0 GHz
8 GB RAM
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu şaka olarak açtıysanız komik değilse daha komik.

İnternette bu kartın testleri bile yok.

PUBG optimizasyonu gelmiş geçmiş en kötü oyundur. Ki, bu kart ile oyunun test videosu bile yok dediğim gibi.

GT740M ile bile 30 fpsi en düşük ayarlarda zor alıyorum. Sürekli evlerin renderlanmaması gibi şeyler yaşıyorum. GTS 450 ile açmanız imkansız desem yanlış olmaz.

Bu konuyu şaka olarak açtıysanız komik değilse daha komik.

İnternette bu kartın testleri bile yok.

PUBG optimizasyonu gelmiş geçmiş en kötü oyundur. Ki, bu kart ile oyunun test videosu bile yok dediğim gibi.
İnanmayacaksınız ama geçen haftalarda bir arkadaştan PUBG yi aldım ve kurdum en düşük ayarlarda gerçekten de oynattı oyunu. Benim herhangi bir oyunda 60 FPS alayım veya ULTRA ayarlarda oynayayım diye bir takıntım yok, hatta 24. oldum ama çemberin dışında kalmaktan kurtulamadım.

İnanmayacaksınız ama geçen haftalarda bir arkadaştan PUBG yi aldım ve kurdum en düşük ayarlarda gerçekten de oynattı oyunu. Benim herhangi bir oyunda 60 FPS alayım veya ULTRA ayarlarda oynayayım diye bir takıntım yok, hatta 24. oldum ama çemberin dışında kalmaktan kurtulamadım.
Biz zaten oyunu açmaz demiyoruz, açar ama çok fazla kasar diyoruz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı