GTS 450 sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

Sisteminiz valorantı açmaya gücü yetse bile, anakartın tpm 2.0 özelliği yoktur valorant açılmayacaktır.

Sisteminiz valorantı açmaya gücü yetse bile, anakartın tpm 2.0 özelliği yoktur valorant açılmayacaktır.
Yanlış bilgilendirme olmasın hocam kendimizde teyit edelim,
Arama çubuğuna "tpm.msc" yazabilir misiniz?

Son düzenleme:
DirectX 11 destekliyor sanırım bu ekran kartı. Yani oyunu çalıştırabilirsiniz. Kuzenimle HD 5450 ve Pentium G860 ile ilk çıktığı zamanlarda Valorant'ı denemiştik diye hatırlıyorum. Sanırım en düşük ayarlar ve 1366x768 çözünürlükte 20-30 FPS civarı almıştık. GTS 450, HD 5450'den daha iyi bir ekran kartı. İşlemciniz de 4 çekirdekli. Pentium G860 yalnızca 2 çekirdeğe sahip. Tabii deneyeli epey olduğu için oyun grafiksel anlamda güncellenmiş olabilir. Yine de 40-50 FPS alabilirsiniz diye düşünüyorum. Oyun ücretsiz, bir hesabınız mevcutsa indirip denemekte fayda var.

Sistem oyunun gerektirmiş olduğu yeni teknolojileri desteklemiyor. O yüzden bu sistem Valorant açamaz.

Son düzenleme:
Sistem oyunun gerektirmiş olduğu teknolojileri desteklemiyor. O yüzden bu sistem Valorant açamaz.
En son hatırladığım kadarıyla DirectX 11 zorunluluğu vardı. Ekran kartı DirectX 11 destekliyor diye biliyorum. Bir de desteklenmeyen sisteme Windows 11 kurunca TPM, Secure Boot muhabbetine takılıyordu sanırım. Ancak Counter-Strike 2'de işlemcide SSE4.2 tarzı şartlar var diye duymuştum. Eğer Valorant'ta da bu tür şartlar varsa Q8400 SSE4.1 destekli diye biliyorum. Açamazsa bu yüzden açamayabilir. Dediğim gibi oyun ücretsiz. Hesap da mevcut ve kotasız internet de varsa, indir butonuna tıklayıp denemekten zarar gelmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…