GTS 450 sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

Anakarttan dolayımı desteklemiyor.
Anakart desteklemiyor dolayısıyla işlemci ve RAM'de aynı anda değişmesi gerekir. Bu bileşenler değişince doğal olarak PSU'da yetersiz kalabilir ve PSU'nun da değişmesi gerekir. Yani bu durumda Valorant için yeni bir bilgisayar almanız daha mantıklı hâle gelir.

Blazing sails hakkında düşünceleriniz nedir
Bu oyun hakkında bilgim yok ama sistem gereksinimlerine göre düşük ayarlarda oynayabilmeniz lazım.

Son düzenleme:
Ben TPM2.0 ve CSM özelliği olmayan sistemde rahatça oynayabiliyordum. Windows 10 yüklüydü bilgisayarda ve özellikleri yanlış değilsem i5 2400 - HD5450 idi. 50 - 60 FPS civarında geziniyordu yaklaşık 1 yıl önce. Sizin ekran kartınızın DX11 desteği olduğundan ve HD5450'den daha iyi olmasından dolayı ben Valorant'ı açar diye düşünüyorum. Tavsiyem oyunu indirip denemeniz.

Ben TPM2.0 ve CSM özelliği olmayan sistemde rahatça oynayabiliyordum. Windows 10 yüklüydü bilgisayarda ve özellikleri yanlış değilsem i5 2400 - HD5450 idi. 50 - 60 FPS civarında geziniyordu yaklaşık 1 yıl önce. Sizin ekran kartınızın DX11 desteği olduğundan ve HD5450'den daha iyi olmasından dolayı ben Valorant'ı açar diye düşünüyorum. Tavsiyem oyunu indirip denemeniz.

TPM 2.0 olmadan çalışmış mıydı?

Valorant için SSE4.2 gerekli değil. Apex Legends ve CS 2 için gerekli. @yasin koç ekran kartı ile ilgili bir durum değil. Sisteminiz güncel TPM ve Secure Boot gibi teknolojileri desteklemiyor.
Valorant için SSE4.2 kesin şart olduğunu belirtmedim, ancak belki böyle bir şart bulunabileceğini, oyunun açılmazsa bundan açılmayabileceğini belirttim.

TPM ve Secure Boot zorunluluğu sadece Windows 11 kurulu sistemlerde Valorant'ı çalıştırmak için diye biliyorum. Yani eğer desteklenmeyen sisteme TPM 2.0 ve Secure Boot gereksinimlerini bypass ederek Windows 11 kurduysanız, o sistem üzerinde Valorant çalışmayabilir. Kuzenim hâlâ aktif bir şekilde Windows 10 üzerinde i5 2400 ve GT 1030 ile Valorant oyununu oynuyor. @Yiğitt35 hocamız da aynı şekilde i5 2400 ve HD 5450 ile oyunu Windows 10 üzerinde çalıştırabilmiş.

Eğer sistem Windows 10 ise, TPM 2.0 ve Secure Boot desteklememesi şimdilik problem değil. Windows 10 üzerinde eğer ekran kartında DirectX 11 desteği mevcutsa oyun yüksek ihtimalle sıkıntısız açılacaktır. Performans nasıl olur onu pek bilemem ancak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı