GTX 1030 vs GTX 750 Ti

Phecartes

Hectopat
İyi günler. İşlemcim Intel Pentium G860 3GHz.
RAM 2x4 GB 1333MHz PSU-355W.
Ekran kartı almayı düşünüyorum. 700-750 lira bütçem var. GTX 1030 ile 750 Ti arasında kaldım.
İkinci ellere güvenemiyorum o yüzden 0 alacağım. Bu iki kartta değerini karşılamıyor ama benim sistemime en uygun hangisi olur?
CS:GO-Valorant-The Long Dark-GTA V gibi oyunlar oynayacağım. Aşırı bir grafik düşkünlüğüm yok. Ama işlemciden dolayı sıkıntı çeker miyim emin değilim.
Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. İşlemcim Intel Pentium G860 3GHz.
RAM 2x4 GB 1333MHz PSU-355W.
Ekran kartı almayı düşünüyorum. 700-750 lira bütçem var. GTX 1030 ile 750 Ti arasında kaldım.
İkinci ellere güvenemiyorum o yüzden 0 alacağım. Bu iki kartta değerini karşılamıyor ama benim sistemime en uygun hangisi olur?
CS:GO-Valorant-The Long Dark-GTA V gibi oyunlar oynayacağım. Aşırı bir grafik düşkünlüğüm yok. Ama işlemciden dolayı sıkıntı çeker miyim emin değilim.
Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum. İyi forumlar.
İkinci el güzel bakmayı bilirseniz çok daha iyi olur ama illa güvenmiyorum derseniz 750 Ti ve 1030 arası pek fark olmaz ama iki şekilde de paran boşa gidecektir.

Hocam GTX 970 Ti diye bir kart görmedim bilen var mı? Hocam sıfır istiyorsanız 1030 alabirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı