GTX 1050 2 GB Forza Horizon 4 kaldırır mı?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Sistemim
Ekran kartı: GTX 1050 2 GB GDDR5
İşlemci: AMD six Core 6300 Processor
RAM: 8 GB
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit
Anakart: ASUS M5a97 le r2.0
Forza Horizon 3"te bayağı kasmıştı Low'da ama bilgisayara format attım şimdi Forza Horizon 4'ü deneyeceğim. Kasar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim
Forza Horizon 3"te bayağı kasmıştı Low'da ama bilgisayara format attım şimdi Forza Horizon 4'ü deneyeceğim. Kasar mı?
Forza Horizon 3'ü korsan olarak denediyseniz kasması normal. FH4 ise düşük ayarda 30FPS civarı oynatır.

Sistemim
Korsan olunca kaldırmıyor vallahi bende 1050ti var 10 fps oynayamıyordum format attım pc kendine geldi. Torrent falan virüs bulaşmayın hiç. SAtın aldıysanız kaldırır diye düşünüyorum işlemciye de bağlı biraz.

Korsan olunca kaldırmıyor vallahi bende 1050ti var 10 fps oynayamıyordum format attım pc kendine geldi. Torrent falan virüs bulaşmayın hiç. SAtın aldıysanız kaldırır diye düşünüyorum işlemciye de bağlı biraz.
Bende korsan oynuyorum ve gtx 750 ti ile gayet iyi fpsler alıyorum. Torrentten virüs bulaşması için kusura bakmayın ama biraz bilgisiz olmanız gerekir. Yani torrent ile alakası yok.
Sistemim
Çok rahat oynarsın. Forza 3 sıkıntılı bir oyun zaten. Forza 4 yağ gibi akacaktır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı