GTX 1050 2 GB için işlemci önerisi

2. el olarak GET ilan açmışlar hocam dolandırılma riskiniz yok 400 TL gibi fiyat biçmişler.
hocam şu ikinci el ürünlere pek güvenemiyorum. o yüzden sıfır i5 3470 tercih etmek zorunda kaldım.

hocam şu ikinci el ürünlere pek güvenemiyorum. o yüzden sıfır i5 3470 tercih etmek zorunda kaldım.
Sıfırına ne kadar para vereceksin, gerçekten açılmamış kutu bulman çok zor çünkü o kadar eski bir işlemci için. Hem işlemciler en zor bozulan şeylerden biri bilgisayarda o yüzden ikinci el almak daha mantıklı.

Sistemim;
İşlemci: i3 3220 @3.30 GHz.
Ekran kartı: GTX 1050 2 GB.
RAM: 8 GB.
Anakart: H61M-S2pv rev 2.2.

Bu sistem için işlemci yetersiz geliyor gibi. Oyunlarda tam FPS alamıyorum. Bu yüzden işlemci yükselteceğim hangi işlemciyi almamı önerirsiniz? Aklımda i5 3470 var.

i7 3770 alabilirsin. 900TL civarı GittiGidiyor'da.

Hocam inanın bana o işlemcide sıfır değil ve inanın yetersiz bir işlemci günümüzde 1050 yi beslemesine besler ama zaten işlemciler kolay bozulan parçalar değil xeon serisi veya i7 2.nesil veya 3.nesil bakmanızı öneririm

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı