GTX 1050 3GB RDR 2 açar mı?

İşletim sistemi
Windows 11
Hocam illa 1080p gibi takıntınız yoksa 900pde veya işleme ölçeğinde ufak ayarlamalar (9/10 gibi) yapıp ardından doku kalitesini ultraya çekip geri kalan ayarlar Low'da (gölgeler high) yaparak oyunu 30 FPS ve civarında rahatça oynayabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim oyunu indirdiğimde söylediğiniz ayarlar için tekrar mesaj atabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba. Ne zamandır istediğim RDR2 indirime girdi ve almak istiyorum. Bilgisayarım Gaming laptop.
i5 9.nesil
GTX 1050 3GB.
8 GB RAM
Bilgisayarım bu oyunu kaldırır mı? Keyif alarak oynayabilir miyim?
Çözünürlülüğü düşürüp, ayarları ortaya alıp oynayabilirsiniz ama keyif verir mi bilmem.

Çok teşekkür ederim oyunu indirdiğimde söylediğiniz ayarlar için tekrar mesaj atabilir miyim?
Tabiikide. Bende Mx130 ile RDR2 oynadım ve oyunda 200 küsür saat geçirdim. Grafik ayarlarını çok fazla kurcaladığım için artık hangi ayarın neye etki ettiğini ne kadar etki ettiğini öğrenmiş oldum. Yardım için etiketlediğinizde seve seve yardım ederim.

Tabiikide. Bende MX130 ile RDR2 oynadım ve oyunda 200 küsur saat geçirdim. Grafik ayarlarını çok fazla kurcaladığım için artık hangi ayarın neye etki ettiğini ne kadar etki ettiğini öğrenmiş oldum. Yardım için etiketlediğinizde seve seve yardım ederim.

Hocam tekrardan merhaba. Oyunu Steam'den indirdim. Bilgisayarın kendisinde birkaç ayar yaptım. Oyun içinde yapmam gereken ayarlar nelerdir?
Bu arada tekrardan teşekkür ederim.@Gordrhain

Hocam tekrardan merhaba. Oyunu Steam'den indirdim. Bilgisayarın kendisinde birkaç ayar yaptım. Oyun içinde yapmam gereken ayarlar nelerdir?
Bu arada tekrardan teşekkür ederim.@Gordrhain
Hocam merhabalar bildirim yeni geldi.
önceden açmış olduğum rehberden yararlanabilirsiniz. Eğer başka sorunuz olursa yazabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı