GTX 1050 alınır mı?

yavuz290

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar, ailemin kullandığı bilgisayardaki R7 370 ekran kartı dün itibarıyla driver yükleyince siyah ekran vermeye başladı, ben de dolayısıyla ekran kartı araştırmaya başladım. Bu aksam ekte resimleri bulunan GTX 1050 2 GB ekran kartını alacağım fakat cekincelerim var, alacağım kişi 2 3 yıldır aktif kullandığını düzenli fan temizliğini yaptığını ve vidaları açmadığını söyledi fakat sanki güvenlik bandı yok gibi. Acaba doğru mudur, alsam mi, çok kararsızım. Yardımcı olursaniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG-20221108-WA0001.jpg
    IMG-20221108-WA0001.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 54
Kart sahibinden gerekli testleri yapmasını istediniz mi?

GTX 1050 Ti almanız daha iyi olacaktır. 2 GB'ye oranla daha fazla performans alırsınız.

Bütçe dahilinde 4 GB bir ekran kartı alman daha mantıklı olur diye düşünüyorum sonuçta bir kere alıyorsun alabildiğin en iyisini al ki ileride bir daha değiştirmek zorunda kalma.

Kart sahibinden gerekli testleri yapmasını istediniz mi?

GTX 1050 Ti almanız daha iyi olacaktır. 2 GB'ye oranla daha fazla performans alırsınız.

Bütçe dahilinde 4 GB bir ekran kartı alman daha mantıklı olur diye düşünüyorum sonuçta bir kere alıyorsun alabildiğin en iyisini al ki ileride bir daha değiştirmek zorunda kalma.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim, bütçem 1000TL, kart 1200TL.
Işlemcim X3440 overclock desteklemeyen bir anakartim var, dolayısıyla zaten R7 370 bile yuzde 50 yükte çalışıyordu, FIFA 17'yi akici bir şekilde oynatiyordu. Dolayisiyla bu kart bile fazla o bilgisayara, hatta su anlık 700TL'ye R7 260 almayı düşünüyorum. Çünkü cidden bu ekran karti fazla o bilgisayara. Test istemedim, bilgisayarı satmış arkadaş, 1 gün deneme süresi verecekti. Nasıl testler istemeliyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı