GTX 1050 alınır mı?

ffKaan

Centipat
Daha fazla  
Konu başlığını ne seçiyim tam anlamadım ama GT 710 ekran kartım var GTA DA40 FPS bile zor alıyorum i5 3470 işlemcim var GTX 1050 alsam bir sıkıntı olur mu?
Almayı düşündüğüm de bu sizce güvenilir mi yoksa şunu alsan daha iyi olur dediğiniz var mı?

Konu başlığını ne seçiyim tam anlamadım ama GT 710 ekran kartım var GTA DA40 FPS bile zor alıyorum i5 3470 işlemcim var GTX 1050 alsam bir sıkıntı olur mu?
Almayı düşündüğüm de bu sizce güvenilir mi yoksa şunu alsan daha iyi olur dediğiniz var mı?
GTX 1050 için yüksek bir fiyat. Yakın zamanda 1650 TL'ye RX 580 aldım forumdaki bir arkadaştan. Sorunsuz OC'li kullanıyorum. Yani RX 580 piyasası mayın tarlası gibi alacağınız kartın düzgün çıkması, çok sorun çıkartabiliyor. Öte yandan GTX 1050 TI'in sizi idare edebileceğini bile sanmıyorum. Temiz ve sorunsuz testleri yapılmış RX 580 8 GB sizi mutlu eder. 1060 da tercih edilebilir uyguna bulunursa.

Varsa uygun gördüğünüz link atar mısınız? Bir de işlemcim düşük 1650 sıkıntı olmaz mı?

Çok minnak darboğaz olur ama hissetmezsin. 2. el işine girip link atıp vebal alamam. :D

@ffKaan aslında elindekileri satıp 5-6K liraya Am4 5600 DDR4 ram ve anakart alabilirsin. 2K liraya ekran kartı toplamda 8.000 liraya gerçek bi yükseltme yapmış olursun.

Çok pahalı ve performans siz bir kart. birkaç öneri yapayım;
Rx 570 Sapphire Pulse 8 GB Ekran Kartı TERTEMİZ
Rx 570 Gigabyte Aorus 4 GB Ekran Kartı TERTEMİZ

Bunlar daha performanslıdir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı