GTX 1050 Alınır Mı ?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Türkiye'de sadece SanalMarketim sitesinde gördüm fakat kaldırılmış galiba. Tekrar gelirse alma durumum olabilir. İade alabilirsem ekran kartımın yaklaşık (550 TL) AMD RX 460 veya GTX 1050 almayı düşünüyorum. Hangisi daha iyidir ? Performans testlerinde 1050 daha önde fakat RX 460'ın güncellemeler vs ile geçme durumu olur mu ? Bu arada mesaj atmadan önce 1050 ti değil 1050 hakkında konuştuğumu unutmayın.

Asus K52JK notebook kullanıyordum. Kardeşimde de aynı notebook'un bir üs modeli vardı. İkisi de i5 bendeki ilk nesil kardeşimdeki 2. nesil i5. Bende Ati Mobility Radeon HD 5145 kardeşimde GT 610M vardı. Başlarda herkesin beklediği gibi GT 610M daha iyi FPS değerleri veriyordu çoğu oyunda ama sürücü güncellemeleri sonunda 3-4 yıl içinde ben daha yüksek FPS değerleri almaya başladım. Sürücü optimizasyonu konusunda AMD daha başarılı diyebilirim bu tecrübeye dayanarak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı