GTX 1050 Alınır Mı ?

Türkiye'de sadece SanalMarketim sitesinde gördüm fakat kaldırılmış galiba. Tekrar gelirse alma durumum olabilir. İade alabilirsem ekran kartımın yaklaşık (550 TL) AMD RX 460 veya GTX 1050 almayı düşünüyorum. Hangisi daha iyidir ? Performans testlerinde 1050 daha önde fakat RX 460'ın güncellemeler vs ile geçme durumu olur mu ? Bu arada mesaj atmadan önce 1050 ti değil 1050 hakkında konuştuğumu unutmayın.
Hocam aslında ikisi arasında gözle görülür bir fark yok

Kusura bakmayın sonuncu bana nasipmiş. Ben aldıkdan sonra stok yok gösterdi. chip para da verdi 25 lira yani kart toplamda bana 575 liraya mal oldu. :) tek fanlı model almayacaktım ama fiyatı görünce dayanamadım.umarım iyi çıkar.
İşlemciniz neydi ? Bu arada oyun testlerini bekliyoruz.

Sıcaklık ve FPS değerlerini resim olarak paylaşırsanız, çok makbule geçer.

İşlemciniz neydi ? Bu arada oyun testlerini bekliyoruz.

Sıcaklık ve FPS değerlerini resim olarak paylaşırsanız, çok makbule geçer.
işlemci A10 7850k ben tek fan almayı düşünmüyordum aslında. Ancak, çift fanlı model stokda yoktu ve her gün fiyatlar yükseliyordu. Uyanık satıcılar talep olduğu için fiyatları kurcalıyorlar 2 gün önce 520 lira olan gigabiyt GTX 1050 2 GB bugün bakıyorum 560 lira. 560 lirayı veren 600 lirada verir mantığıyla gtx 1050 Tİ 4GB modelini 25 Chip para ücretsiz kargo vs vs ile 575 liraya aldım. Bazı işlemciye binen oyunlarda darboğaz olabilir diye düşünüyorum ama kart elime geçince test edeceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı