GTX 1050 Alınır Mı ?

işlemci A10 7850k ben tek fan almayı düşünmüyordum aslında. Ancak, çift fanlı model stokda yoktu ve her gün fiyatlar yükseliyordu. Uyanık satıcılar talep olduğu için fiyatları kurcalıyorlar 2 gün önce 520 lira olan gigabiyt GTX 1050 2 GB bugün bakıyorum 560 lira. 560 lirayı veren 600 lirada verir mantığıyla gtx 1050 Tİ 4GB modelini 25 Chip para ücretsiz kargo vs vs ile 575 liraya aldım. Bazı işlemciye binen oyunlarda darboğaz olabilir diye düşünüyorum ama kart elime geçince test edeceğim.
Türkiye fiyatlandırmasında çok iyi bir şekilde yakalayıp aldınız kartı bravo gerçekten. :D Kart gelince incelemesini bekliyorum. :)

Ya kasa toplayacağım dolar 3.25 lerde geziyor, ne zaman iner acaba? Sitelerin çoğu fiyat yükseltmeye yer arıyor zaten dolar artınca hemen uçuyor bilgisayar parçaları. 2 ay önce toplasaydım şuankinden 150-200 lira falan daha ucuza alacaktım şans işte.

işlemci A10 7850k ben tek fan almayı düşünmüyordum aslında. Ancak, çift fanlı model stokda yoktu ve her gün fiyatlar yükseliyordu. Uyanık satıcılar talep olduğu için fiyatları kurcalıyorlar 2 gün önce 520 lira olan gigabiyt GTX 1050 2 GB bugün bakıyorum 560 lira. 560 lirayı veren 600 lirada verir mantığıyla gtx 1050 Tİ 4GB modelini 25 Chip para ücretsiz kargo vs vs ile 575 liraya aldım. Bazı işlemciye binen oyunlarda darboğaz olabilir diye düşünüyorum ama kart elime geçince test edeceğim.
Kesinlikle oyun testlerini bekliyoruz. Zahmet olmazsa resim atabilir misiniz ?

Hazır konusu açılmışken bir soru sormak istiyorum.belki konuda açabilirim.aklımda bir bilgisayar var. Bu bilgisayardan kısa animasyon filmi felan yapmak gibi şeyler hedefliyorum.malum dolar arttı parçalarda arttı dolar düşünce uygun fiyata düşer diye umuyorum.

Parçalar şöyle....

Anakart: Asus h81m-k DDR3 1600mghz
Link: Asus H81M-K Intel H81 1600MHz DDR3 Soket 1150 Micro-ATX Fiyatı

Ekran kartı: msı GTX 1050 (2gb)

Link: https//www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1050-gaming-2g-2gb-128-bit-gddr5-dx-12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1050-gaming-2g-p-HBV000003K73O

işlemci: core i3 4170

link: İntel Core i3 4170 3.7GHz 3MB (VGA)1150p İşlemci - incehesap.com

ram: elimde zaten bulunuyor 8gb ram

sizce bir sorun çıkar mı.buna uygun güç kaynağı biliyormusunuz.Yanıtlar için saolun.
Bilemiyorum bende alacağım ama kararsızım tavsiyem benim gibi doların düşmesini bekle daha mantıklı olur

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı