GTX 1050 Dalgalı GPU Kullanımı

Helalol

Hectopat
Arkadaşlar PUBG ve Fifa 18 de oyunda sadece dururken yürümezken yani %99 kullanıyor GPU fakat onun dışında hep dalgalı kullanıyor 50-90 arası yardım edin. Bu arada her oyunda dalgalı kullanıyor. Bütün yazılımlarım güncel sormayınız.

Sistem:

GTX 1050
İ3 6100
8 GB RAM 2133MHZ
400+80 PSU [Yeni] Eskisi 300w ondada vardı bu sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela bakın fifa 19 da herşeyi fullersem fulleyim hiç bir zaman %99 olmuyor hep %70 kullanıyor ama top bana geldi durdum yürümüyorum sabitim %99 vuruyor menüde %99 kullanıyor. Sizce HDD demi bir sıkıntı var ?

Mesela bakın fifa 19 da herşeyi fullersem fulleyim hiç bir zaman %99 olmuyor hep %70 kullanıyor ama top bana geldi durdum yürümüyorum sabitim %99 vuruyor menüde %99 kullanıyor. Sizce HDD demi bir sıkıntı var ?
Bence işlemci yetersiz geliyor eğer kaplamaların ayarını yükseğe aldıysanız. Çünkü hareket halindeyken siz de demişsiniz %70 diye işte yetiştiremiyor ekran kartına. Ama bana derseniz işlemci değişilir mi bu ekran kartı için diye, ben değmez derim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı