436.48 driverı kurulu şu an ama oyunda FPS düşüşü oluyor, format atmadan önceki driverda bu sorunlar yoktu ama ne olduğunu hatırlamıyorum. Eski driverlardan birini kurmak istiyorum ama hangisini kurmam gerek? En iyi verimi hangisinde alırım? Yardımcı olur musunuz?
Xbox DVR yi kapattınız mı? Yüksek performans moduna aldınız mı? Chipset driveri güncellediniz mi? Bunları yapın daha sonra eski performansı alamıyorsanız eski driver i kurarsınız.
399.24 olabilir. Uzun süre boyuncu MSI GTX 1050 2GT ekran kartım ile bu sürücüyü kullandım. Oldukça stabil olduğunu ve diğer sürücülere oranla daha yüksek performans sergilediğini gözlemledim.
Xbox DVR yi kapattınız mı? Yüksek performans moduna aldınız mı? Chipset driveri güncellediniz mi? Bunları yapın daha sonra eski performansı alamıyorsanız eski driver i kurarsınız.
Xbox kapattım ve linkteki sayfadaki herşeyi aşağı yukarı yaptım oyuna girdim değerler resimde gözüktüğü gibi oyunu ilk 15 20 dakikası gayet akıcıydı ama sonrada fps biraz düştü ve yırtılmalar olmaya başladı
Playerunknown's Battlegrounds'u (PUBG) takılmadan oynamak için yapmanız gerekenleri bu rehberde bulabilirsiniz. Her anında heyecanın yaşandığı PUBG'yi 6 Temmuz 2018