GTX 1050 düşük fan hızı sorunu

Bnmirfan

Hectopat
GTX 1050 Aero ITX ekran kartım var. Aktif olarak Rust oynuyorum, oyundayken 70-80 derece arasında sıcaklığa ulaşıyor ekran kartım ve fanlar hızlı dönmüyor. Oyundayken yavaş olan fanlar masaüstüne dönünce iki katı hızla çalışıyor hızlı çalışması gereken zamanda yavaş çalışıyor, masaüstünde ses çıkaracak derecede hızlı çalışıyor. Bir sorun yaratır mı ya da bu bir sorun mudur? Cevaplarınızı bekliyorum, eğer sorunsa nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu ekran kartımı yakacağım diye korkuyorum. İlerde başka sorunlara yol açabilir mi lütfen yardım.

Son düzenleme:
Çözüm
Evet işlemciniz, 1050'yi çok rahat besleyebilecek güçte. Rust oynamadığım için oyundan mıdır, tam bilmiyorum. Genel olarak sıcaklıklar normal. Drop yaşama sebebiniz bellekten olabilir. Bellek olarak 8GB mı kullanıyorsunuz? Ayrıca ekran kartının fanları 60 dereceden sonra otomatik çalışması gerekli. Kasa içerisinden fanların çalışıp, çalışmadığına bakın. Çalışıyorsa eğer, sensörde bir problem olabilir ve o yüzden 0 RPM gösterebilir.
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı