GTX 1050 Düşük Performans Sorunu

Makaleler
1
Yer
TR
Daha fazla  
Merhaba.
Benim sistemim GTX 1050 Aero ITX 2 GB / 4+4=8 GB 1600 MHz DDR3 / AMD Athlon X4 860K 4GHz
-Oyunlarda nedendir bilmem ilk başlarda yüksek FPS alıyorum sonra düşüyor.
-Bilgisayarı ilk topladığım gün neredeyse en yüksek ayarlarda GTA 5-Rust oynuyordum 60 FPS üstü alıyordum.
-Son zamanlarda nedense FPS düşüklüğü var ısınmadan kaynaklı olabilir. Kalitesiz bir termal macun kullanmıştım.
-Yazın toplamıştım bilgisayarı. Termal macun yenilemesi yapacağım fakat olmaması durumunda ne yapmamı önerirsiniz?

Bu kart detaylarını çok bilmiyorum ama özellikle 1050 lerin mining için çok yoğun kullanıldığını ve eskiyen 1050 lerin internette satıldığını duymuştum.Belki böyle bir duruma denk gelmişsindir,ekran kartını nereden aldın?Faturası belgesi var mı,yoksa ikinci el mi?

Kasanıza ek fanlar takarsanız daha iyi bir soğutma sağlayabilirsiniz. Kaliteli bir termal macun ile değiştirebilirsiniz.
Son olarak arkada çalışan uygulamaları kapatırsanız çok çok az da olsa etkileyecektir. Ben her oyuna girerken Steam, Uplay, Discord gibi kullanmadığım şeyleri kapatırım.
Dediğinizi yapıyorum kullanmadığım uygulamalar kapalı.
Kasanıza ek fanlar takarsanız daha iyi bir soğutma sağlayabilirsiniz. Kaliteli bir termal macun ile değiştirebilirsiniz.
Son olarak arkada çalışan uygulamaları kapatırsanız çok çok az da olsa etkileyecektir. Ben her oyuna girerken Steam, Uplay, Discord gibi kullanmadığım şeyleri kapatırım.
Fan konusunda sıkıntı yok. Arkada,üstte,altta,önde fanlar var.
Bu kart detaylarını çok bilmiyorum ama özellikle 1050 lerin mining için çok yoğun kullanıldığını ve eskiyen 1050 lerin internette satıldığını duymuştum.Belki böyle bir duruma denk gelmişsindir,ekran kartını nereden aldın?Faturası belgesi var mı,yoksa ikinci el mi?
2.El aldım fakat 6 ay garantisi devam ediyor.
Öncelikle msi afterburner ile ısı değerlerini incele. Fazla ısıdan MHz düşürüyorsa termal macununu değiştir. Bir değişim olmaz ise buraya tekrardan yazabilirsin.
Yarın dediklerinizi deneyip dönüş yaparım. Saat geç oldu şimdi yapamam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı