GTX 1050 ekran kartı devre dışı kaldı

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
GTX 1050 ekran kartım var. İşlemcim AMD FX 8320 2.91 GHz. Detay gerekiyorsa aşağıda belirtin tüm özellikleri atayım. Minecraft gibi optimizasyonu berbat bir oyunda sürekli F11 yani tam ekrana alıp çıkarmam gerekiyordu. Videodan bakarak oyunda uyguluyordum. Zavallı güçsüz ekran kartım 1000 defa F11'e dayanamadı ve önce beyaz sonra gri ekran verdi. Sonra da ekran kartı devreden çıktı. 1. sorum: Şu an ben bunu PC'den yazıyorum. Nasıl görüntü alıyorum? İşlemci kendini zaten anca kaldırıyor içinde grafik kartı falan yok. 2. sorum ben bunu nasıl düzeltebilirim kaldım böyle bir şey yapamıyorum. Aygıt yöneticisine baktım kod hatası 43. nasıl düzeltebilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekran kartında donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. Minecraft ekran kartını bile doğru düzgün kullanan bir oyun değil. DDU ile sürücüleri silip baştan yükle bence.

Chipset arızası olabilir.Kendi ekran kartımda kod 43 hatası veriyordu.Chipset arızası olduğu için uğraşmadım ve yapılıncada sağlıklı olmuyor.Umarım chipset arızası değildir

1639322613429.png

Hocam extract a basınca sadece dowlands a indiriyor programı. Programı dowlands da açınca tekrar aynı yer açılıyor? Ne yapmam gerekiyor?
Hocam bende birkaç aydır GeForce Experience kuruluydu. Aklıma geldi girdim sürücü güncel değilmiş geçen ayınkiymiş. Güncelledim düzeldi. Yine de temiz ekran kartı sürücüsü kurulumu yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Hiçbir videoda çıkmayan hatalar çıkıyor?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı