GTX 1050 ekran kartı ile 4K monitör kullanılır mı?

249873

Kilopat
Herkese merhaba. Sistemim çok iyi değil. NVIDIA 1050 ekran kartım ve i5 7400 işlemciye sahip sistemim var. 4K monitör almayı düşünüyorum. Film dizi izlemek için kullanılacak. Oyun oynarken monitör ayarını 1080P yapsam sizce iş görür mü? Yoksa saçma mı? Oyunlar çok kötü olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
4k monitörler 1080p'de çok kötü görüntü veriyor. Muhtemelen oyun zevkini mahvedecek kadar kötü. Görüntü ölçekleme algoritmasını değiştirebildiğin monitörlerde bu sorunu bir nebze de olsa giderebiliyorsun ama tam çözüm sağlamıyor.

4K monitörler 1080P'de çok kötü görüntü veriyor. Muhtemelen oyun zevkini mahvedecek kadar kötü. Görüntü ölçekleme algoritmasını değiştirebildiğin monitörlerde bu sorunu bir nebze de olsa giderebiliyorsun ama tam çözüm sağlamıyor.

Teşekkür ederim.
Monitör ayarlarından 1080P yapma belki işe yarar diye düşünmüştüm. Film-Dizi izlemek zevksiz oluyor şu an 720P monitörüm var.

Oyunlarda görüntü çok kötü olmasaydı almayı düşünüyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı