GTX 1050 Ekran Kartını Nereden Almalıyım?

Abi kartlar ve fiyatlar süper ama böyle uygun görününce az da olsa şüphe oluşuyor :) Özellikle 1050 Ti neden aynı fiyatta?
Gaming X fabrika çıkışlı OC yapılmış demek. Daha güçlü yani normaline göre. Ancak aradaki 3-5 FPS'i geçmez.
Anladım gereksiz bir fiyat farkı var ya.
1050'ye 1300 TL mi vereceksiniz? Gidip ikinci el 1060 3 GB alın.
Reis öyle diyorsun ama ikinci el olunca da emin olamıyorsun ben sıfır ve garantili olsun istiyorum. Sorun yaşayacağıma parayı fazla verip uğraştırmaz beni.
Evet bu da olabilir ama ikinci el kartmış pek emin olamıyorum. Acaba sistem yeter mi? Intel i3 4130 işlemci 8 RAM anakart sorunsuz yeni bir kart. Sorun çıkarır mı 1060?
1050 fiyatını hak edecek bir kart değil. Onun yerine buna bakabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki kardeşim şunu sormak istiyorum GALAX GTX 1050Ti alacağım i3-4130 ve 8 RAM var anakart uyumlu bir sorun çıkarmaz değil mi? Ayrıca kartı alınca takmadan önce kasa da ve sistem ayarlarında yapmam gereken işlemler neler. Yani hata almak istemiyorum. Şu an AMD kullanıyorum hata almamak için neler yapmalıyım teşekkür ederim :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartını takmadan önce DDU ile AMD driverlerini kaldır.
Sistemin uyumlu hiçbir sorun olmaz.
 
Hocam ekran kartını takmadan önce DDU ile AMD driverlerini kaldır.
Sistemin uyumlu hiçbir sorun olmaz.
Çok teşekkür ederim kardeşim. Bu arada kartın sadece HDMI ve DVI girişleri varmış. Benim monitör sadece VGA ve DVI destekliyor DVI kablo alırsam çalışır mı? Yoksa dönüştürücü mü almalıyım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı