GTX 1050 Far Cry 5 kaldırır mı?

Makaleler
1
Sistemim ;
  • İ5 650
  • 4GB DDR3 RAM
  • GTX 1050 Aero ITX 2GB

720p bir monitöre sahibim. Sizce oynayabilir miyim düşük ayarda falan? Çok istiyorum oynamak. (27-30 FPS arası verse yeterli bana.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
E
İlginç fakat 4 GB RAM ile Far Cry 5 sorunsuz oynanabiliyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
720p çözünürlükte 4GB RAM ile oynayabilirsin. 1080P çözünürlükte en az 8GB gerekiyor. Fakat arada donmalar olabilir. RAM yükseltme şansın varsa, ikinci el falan olabilir. Aynı RAM'den alıp yükseltmelisin.
Ekran kartının hiç bir sorun çıkarmayacağını düşünüyorum. Oyunun sistem gereksinimleri NFS payback oyununun sistem gereksinimleriyle neredeyse aynı. Ben NFS payback oyununu GTX 950 ile orta ve yüksek ayarlarda 1080p 50/60/70 FPS arası oynuyorum. Hatta 2K çözünürlükte denedim 30 FPS aldım. Oda yetmedi 4K çözünürlükte denedim 15/20 FPS aldım. Eğer sorun yaşarsan tek yapman gereken RAM yükseltmek olacaktır.

Son düzenleme:

Konuyu yapanın arkadaşın sistemi daha düşük videodakinden

Konuyu yapanın arkadaşın sistemi daha düşük videodakinden
Ben oynayabilir miyim? RAM aradım bulamadım bilgisayarcılarda var o da Hi-level.
4GB RAM DDR3 1333Mhz CL9-9-9-24
GTX 1050 TI 4GB
I5 3470 3.2 Ghz (turbo modunda çalışıyor birazda kurcalama yaptım 3.7 3.9 gibi çalışıyor oyunlarda)
Ve en kötüsü Windows 10 Home.
Tek bir sorum var. Yavaş yüklenme ve kasma olur mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı