GTX 1050 Gaming 2G Ekran kartını nasıl takarım?

Yeterli olur ama işlemci, fanlar vs enerji tüketimin aşırı yüksekse yeterli olmaz. Dengeyi sağlaman gerekli.

Sistemi test ettim PSU calculatorden. 293-300W arası güç tüketimi çıkıyor. İşlemcim 65W TDP'ye sahip ama overclock yaptığım için 66.8W'a kadar çıktı.

O zaman 1650 Super alayım hem güç kaynağım yetiyor. Hem de MSI'ın en üst modelini alabiliyorum + MSI 1660'ın alt modelinden 500-600 TL daha ucuz. Hem de GDDR6.

500-600 değil tam olarak 791 TL fark var benim bildiğim kadarıyla VRAM yetmeyince RAM'den alınır bir tık performans düşer ama droplar engellenir.

Merhaba arkadaşlar bende 1050 Gaming 2G var. Sistem toplanırken ben yoktum montaj esnasında vb. yakın zamanda 1660 Ventus XS O.C alacağım. 1050'ye takılan güç kabloları yeter mi 1660 için?
Şuanki kart: MSI GeForce GTX1050 GAMING 2G 2GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Alacağım:MSI GeForce GTX1660 VENTUS XS 6G OC 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Sisteminiz özelliklerini yazar mısınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı