GTX 1050 i5-7300 Windows 11 için yeterli mi?

REAPERCAME

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
1050
İşlemci
i57300
İyi günler. Windows 10 kullanıyorum, haftada 2 3 kere ' Windows 10 desteği' bitecek uyarısı veriyor 10 da kalmam PC için sorun olur mu? 1050 ekran kartlı laptop kullanıyorum. 11 için yeterli olur mu?

İyi günler. Windows 10 kullanıyorum, haftada 2 3 kere ' Windows 10 desteği' bitecek uyarısı veriyor 10 da kalmam PC için sorun olur mu? 1050 ekran kartlı laptop kullanıyorum. 11 için yeterli olur mu?
Windows 11'i resmi olarak desteklemiyor işlemciniz. TPM 2.0 gereksinimi kaldırılarak Win 11 kurulabiliyor ama şahsen tavsiye etmiyorum eğer resmi olarak desteklemiyorsa. Belli şikayetler çıkıyor sonrasında.

Win 10 LTSC sürümlerine bakın, 2029, 32 gibi yıllara kadar destekleri var.

CPU destek listesi:

Windows 11'i resmi olarak desteklemiyor işlemciniz. TPM 2.0 gereksinimi kaldırılarak Windows 11 kurulabiliyor ama şahsen tavsiye etmiyorum eğer resmi olarak desteklemiyorsa. Belli şikayetler çıkıyor sonrasında.

Windows 10 LTSC sürümlerine bakın, 2029, 32 gibi yıllara kadar destekleri var.

CPU destek listesi:

Buna dikkat etmemiştim benim hatam.

Windows 11'i resmi olarak desteklemiyor işlemciniz. TPM 2.0 gereksinimi kaldırılarak Windows 11 kurulabiliyor ama şahsen tavsiye etmiyorum eğer resmi olarak desteklemiyorsa. Belli şikayetler çıkıyor sonrasında.

Windows 10 LTSC sürümlerine bakın, 2029, 32 gibi yıllara kadar destekleri var.

CPU destek listesi:

Bu kadar detaylı listeyi yeni gördüm, işlemcim tam sınır olarak düşünüyorum fazla sıkıntısı olmaz gibi.

Bu kadar detaylı listeyi yeni gördüm, işlemcim tam sınır olarak düşünüyorum fazla sıkıntısı olmaz gibi.
Sorun işlemcinin gücü değil hocam, daha güçsüz cihazlarda var listede. Sorun donanımsal destek olmaması. Bu yüzden bazı insanlar sorunlardan şikayetçi oluyorlar, bazı sitemleri oluyor ama garanti yaşarsınız diyemem.
Eğer çok berbat bir deneyim alırsanız sorunun neyden kaynaklandığını bilmiş olun.

Sorun işlemcinin gücü değil hocam, daha güçsüz cihazlarda var listede. Sorun donanımsal destek olmaması. Bu yüzden bazı insanlar sorunlardan şikayetçi oluyorlar, bazı sitemleri oluyor ama garanti yaşarsınız diyemem.
Eğer çok berbat bir deneyim alırsanız sorunun neden kaynaklandığını bilmiş olun.

Kankam amacım laptop çok zorlanmadan güncel kalmak, tavsiyen için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı