GTX 1050 i7 3770 Sistem FC 24 oynanır mı?

Sistemi atmıştım bir önceki mesajda fotoğrafla sadece işlemci almayı düşünüyordum. Anakartıma uygun işlemci alacaktım i7 3770 2binlira ya tredyoldan.
Kusura bakmayın, görmedim.

İşlemciyle beraber ekran kartı değişmeniz gerekmekte. Yapacağınız bir ekran kartı güncellemesinde işlemciniz ekran kartınızın performans vermesine engel olacaktır. Sahip olduğunuz sistem ne yazıkki güncelliğini fazlasıyla yitirmiş durumda, yani ne ekran kartı takarsanız takın problemler devam edecektir.

Sadece oyun amaçlı, özellikle de EA FC için bir sistem istiyorsanız ve bütçeniz de kısıtlıysa ikinci el bir Xbox Series S'e yönelmenizi tavsiye ederim.

Bütçe kısıtınız yoksa ve bilgisayardan devam etmek istiyorsanız ise tamamen yeni bir kasa toplamanız gerekmekte.

Kusura bakmayın, görmedim.

İşlemciyle beraber ekran kartı değişmeniz gerekmekte. Yapacağınız bir ekran kartı güncellemesinde işlemciniz ekran kartınızın performans vermesine engel olacaktır. Sahip olduğunuz sistem ne yazık ki güncelliğini fazlasıyla yitirmiş durumda, yani ne ekran kartı takarsanız takın problemler devam edecektir.

Sadece oyun amaçlı, özellikle de EA FC için bir sistem istiyorsanız ve bütçeniz de kısıtlıysa ikinci el bir Xbox Series S'e yönelmenizi tavsiye ederim.

Bütçe kısıtınız yoksa ve bilgisayardan devam etmek istiyorsanız ise tamamen yeni bir kasa toplamanız gerekmekte.

Teşekkür ederim cevaplarınız için ben işlemci alırsam oynarım diye düşündüm çünkü şu an kasma var ama aşırı bir kasma değildi oyun devam ediyordu yani takılma yoktu işlemci ile çözerim sanmıştım teşekkürler yeniden

Teşekkür ederim cevaplarınız için ben işlemci alırsam oynarım diye düşündüm çünkü şu an kasma var ama aşırı bir kasma değildi oyun devam ediyordu yani takılma yoktu işlemci ile çözerim sanmıştım teşekkürler yeniden
Ayni sistemle devam edecekseniz tavsiyem ram guncellemeniz olur. 16 gb ram'e geçmek oyunda da Windows'ta da sistemi rahatlatır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı