GTX 1050 i7 7700HQ sistem FPS düşmesi sorunu

Ahmet Asaf

Centipat
Normalde hiç FPS düşmesi problemi ile karşılaşmıyordum geçtiğimiz aylarda FPS düşmesi problemi yaşamaya başladım. Oyun sabit 144FPS devam ediyor aniden 30-50 civarı düşüyor bu böyle en az 30 saniye devam ediyor, ama oyunu 60FPS'e sabitleyince hiç böyle bir problemle karşılaşmıyorum. Bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarında HDD kullanıyorsan depolama biriminde sorun olabilir. Öncelikle işletim sisteminin güncellemelerini yap sonra Driver'lerini güncelle ve BIOS güncellemesini unutma bunları yap sistemi test et geri dönüş yap yardımcı olmak isteriz.

Bilgisayarında HDD kullanıyorsan depolama biriminde sorun olabilir. Öncelikle işletim sisteminin güncellemelerini yap sonra Driver'lerini güncelle ve BIOS güncellemesini unutma bunları yap sistemi test et geri dönüş yap yardımcı olmak isteriz.

İşletim sistemimin güncellemelerini yaptım ve Driver'lar güncel. BIOS güncellemesi nedir tam olarak ve nasıl güncelleştirebilirim?
İşlemci, ekran kartı?
Ekran kartı.

İşletim sistemimin güncellemelerini yaptım ve Driver'lar güncel. BIOS güncellemesi nedir tam olarak ve nasıl güncelleştirebilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mantık aynı mantık ama anakartının sitesine gir destek kısmından BIOS'u seç ve dosyayı indir. Ardından USB'ye at videolarda anlatıyor.
Not: Kendi anakartına göre yap.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı