Şimdi vatana baktım ama açıkçası içime sinen bir güç kaynağı göremedim. Mağazaya gittiğinde Corsair, Thermaltake gibi markaların 500-600W lık modellerine bakabilirsin.
Şimdi vatana baktım ama açıkçası içime sinen bir güç kaynağı göremedim. Mağazaya gittiğinde Corsair, Thermaltake gibi markaların 500-600W lık modellerine bakabilirsin.
Şimdi Vatan'a baktım ama açıkçası içime sinen bir güç kaynağı göremedim. Mağazaya gittiğinde Corsair, Thermaltake gibi markaların 500-600W lık modellerine bakabilirsin.
Sistemini besler sorun yaşamazsın da vatanda fiyatlar biraz yüksek oluyor. Bir de benim önerdiğim marka ve model vatanda yok. Bilinen markalardan 80 Plus Bronze sertifikalı ürün de göremedim. Hep 80 plus sertifikalı.
Sistemini besler sorun yaşamazsın da vatanda fiyatlar biraz yüksek oluyor. Birde benim önerdiğim marka ve model vatanda yok. Bilinen markalardan 80 Plus Bronze sertifikalı üründe göremedim. Hep 80 plus sertifikalı.
Sistemini besler sorun yaşamazsın da vatanda fiyatlar biraz yüksek oluyor. Birde benim önerdiğim marka ve model vatanda yok. Bilinen markalardan 80 Plus Bronze sertifikalı üründe göremedim. Hep 80 plus sertifikalı.