GTX 1050 için Anakart ve İşlemci Önerisi

bugraesk

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Asus GTX1050 2GB DDR5 ekran kartına sahibim. Bu ekran kartı için anakart ve işlemci önerisi istiyorum.

Sahip olduğum anakart ve işlemci:
  • AMD A8 5600K 3.6GHz
  • Asus A85XM-A Anakart
Sizce çok mu kötü işlemci ve anakart?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın dediği gibi, eğer yeni bir anakart alacaksan DDR3 alma hatasına düşme sakın.
Çünkü ileride yine değiştirme gereği duyacaksın, eğer oyun oynayan birisiysen gereksiz masraf yaparsın.

@Shimada Sensei Bütçe olarak 1200-1500 TL arasında olabilir. Şimdi ben DDR3 ramleri çöpe mi atacağım? Çünkü daha yeni almıştım :/ Bu arada evet oyun oynuyorum.

Bu arada Amazon.com dan işlemci vs alınabiliyor mu? Gümrük sıkıntısı çıkmıyorsa yaklaşık 600 lira hediye çekim var. Kullanabilirsem çok iyi olur.

Alınabiliyor ancak Amazon.com dan ürünler gelmiyor Amazon.de bu yüzden tercih ediliyor diye bir kaç yazı okumuştum ürünü kaybolan çok kişi var , ddr4 anakarta ddr3 RAM takamazsın çöpe gider , bu arada çok darboğaz olmaması gerekiyor neden yenisini almaya çalışıyorsun?

Alınabiliyor ancak Amazon.com dan ürünler gelmiyor Amazon.de bu yüzden tercih ediliyor diye bir kaç yazı okumuştum ürünü kaybolan çok kişi var , ddr4 anakarta ddr3 RAM takamazsın çöpe gider , bu arada çok darboğaz olmaması gerekiyor neden yenisini almaya çalışıyorsun?

Yaşlandığını düşünüyorum artık. Oyunlarda çok sık drop yiyorum. Mesela PUBG, Fortnite gibi oyunlarda bayağı fps düşüyor. Bu arada monitörümü Amazon.com dan satın aldım çok rahat geldi. Galiba önemli olan Amazon'un kendisi satması ürünleri. Ona dikkat edildiğinde her türlü karşında ilgili birini buluyorsun.

Peki işlemcim şuan ki ekran kartımı yeterince besliyor mu sizce? Ayrıca şuan ki işlemcim örnek olarak 2 tarayıcı açarsam CPU 100 e vuruyor bir anda, yaptığım iş için 2 tarayıcı açmak zorundayım bayağı kolaylık sağlıyor. Eğer ekran kartını da falan yenileyeceksem hiç uğraşmadan 1 tane DDR3 ram alır geçerim. Çünkü daha bu ekran kartını alalı 6 ay bile olmadı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı