GTX 1050 İçin CPU Önerisi

O kart bulaşma VRAM daha fazla kartlara bak 2 GB bir çok oyundan ayar düşürmeye sebep oluyor 3/4 GB bak derim
Hocam yakın bir arkadaşım için açtım bu konuyu. Şu an ki sistemi :
GTX 1050 2GB
Pentium G4400
8GB RAM
MSI H110M-PRO-VD.
Şu an elinde bu parçalar var. İşlemciyi değiştirmek istiyor.Diğer parçalarıda 1 yıl sonra değiştirecek.
Arkadaşlar anakartın modeli bu : MSI H110M-PRO-VD
8100 alırsan ileride anakart değiştirmeden 9 nesil i7 ile birlikte kullanabilirsin.
1 yıl sonra sistemi satıp yenisini toplamayı düşünüyor zaten. Yani şimdilik idare etsin yeter. Ben İ5-6500 alınması tarafdarıyım açıkcası.

Hocam yakın bir arkadaşım için açtım bu konuyu. Şu an ki sistemi :
GTX 1050 2GB
Pentium G4400
8GB RAM
MSI H110M-PRO-VD.
Şu an elinde bu parçalar var. İşlemciyi değiştirmek istiyor.Diğer parçalarıda 1 yıl sonra değiştirecek.
Arkadaşlar anakartın modeli bu : MSI H110M-PRO-VD

1 yıl sonra sistemi satıp yenisini toplamayı düşünüyor zaten. Yani şimdilik idare etsin yeter. Ben İ5-6500 alınması tarafdarıyım açıkcası.

Ben olsam arkasının yerinde hem işlemci tipi hem ekran kartı ni satıp üste az para koyup daha yüksek birşey alırdım mesela Sapphire HD 7950 yada R9 280 işlemci de (H) serisi bir işlemci ile tamamlardim

Ben olsam arkasının yerinde hem işlemci tipi hem ekran kartıni satıp üste az para koyup daha yüksek birşey alırdım mesela Sapphire HD 7950 yada R9 280 işlemci de (H) serisi bir işlemci ile tamamlardim.
GTX 1050'den o kartlara geçmenin mantığı yok. H serisi işlemcilerden kastınız İ7 8750H, İ5 8300H ise bunlar zaten uyumsuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı