GTX 1050 için güç kaynağı seçimi

FM2+ platformu çok kısıtlayıcı İntel tarafında daha geniş seçenekleriniz olur DDR3 özelinde. Ama 2. el konusunda yardımcı olamayacağım piyasaya hakim değilim.

DDR3 RAM'lerden kaynaklı yeni sistemde sıkıntı gibi. Satsanız bile hadi 350 TL'ye satabildiğinizi düşünsek 1350 TL ile yine çok iyi bir sistem toplayamayız. Sıkıntılı bir durum.
yani ben şimdi alacağım parçalarla sıkıntı yaşarmıyım çünkü ben çok uzun zamanlı kullanmayacağım bu sistemi max 2 yıl oyun tasarıma yeni başladım piyasaya ürün sürdüğümde çoktan yeni pc almış olurum

Önemli değil. PSU daha çok bütçeniz kalıyorsa 500W alın. Dediğim gibi X4 880K'da alabilirsiniz. Sonuçta A10 7870K bir APU. Harici ekran kartınız olduğu için bir APU'ya ihtiyaçınız yok. A10 7870K ile X4 880K arasında işlemci gücü bakımından çok fark yok.

FM2+ platformu işlemcileri malesef çok kısıtlayıcı. Ama İntel DDR3 sistemlerine uygun işlemcilerde sıfır bulmak zor. 2. el sizin için daha iyi olur. Bir düşünün derim.

AMD Athlon X4 880K compare AMD APU A10-7870K Quad-Core CPU Sadace teknik özelliklerini karşılaştırmanız için koyuyorum bu linki. Bu site Technopat.com'da sonuçları bakımından güvenilir bulunmuyor.

AMD İşlemci Bulabildiğim en ucuz X4 880K. Dediğim gibi A10 7870K fazladan para vermenin anlamı yok zaten ekran kartınız var. APU'ya ihtiyacınız yok.

Önemli değil. PSU daha çok bütçeniz kalıyorsa 500W alın. Dediğim gibi X4 880K'da alabilirsiniz. Sonuçta A10 7870K bir APU. Harici ekran kartınız olduğu için bir APU'ya ihtiyaçınız yok. A10 7870K ile X4 880K arasında işlemci gücü bakımından çok fark yok.

FM2+ platformu işlemcileri malesef çok kısıtlayıcı. Ama İntel DDR3 sistemlerine uygun işlemcilerde sıfır bulmak zor. 2. el sizin için daha iyi olur. Bir düşünün derim.
bir kez daha parçalara bakacağım en uygun olanını ve benchmark ları iyi olanı alırım sağolun

O işlemci ve anakart ile çok verimsiz bir sistem kurmuş olacaksınız. Bunu söylemek istiyorum. DDR 3 platformunda AMD sistemler günümüzde yetersiz. Athlon 880K biraz olsun daha iyi bir seçenek ama o da performans olarak Intel 4. nesilin gerisinde. Sıfır alacaksanız en azından onu almaya çalışın. Anakartın da o işlemciyi desteklediğinden emin olun. Çünkü her FM2+ anakartın bu işlemciye desteği olmayabiliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı