GTX 1050 için işlemci ve anakart önerisi

VenCartes

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel ARC A750
İ5 13400F
3200mhz 8x2 CL16 GoodRam
MSI H610m-e pro
Arkadaşlar; GTX1050 almayı düşünüyorum, işlemci i3 4160. Biraz araştırdım, 728P'de darboğaz olur diyorlar. Uygun fiyata GTX1050'de darboğaz olmayacak işlemci ve anakart arıyorum. Lütfen olabildiğince uygun fiyatlı olsun, şimdiden teşekkürler.

Sistem yükselteceksiniz en azından 1050 TI tercih edin, bütçenizide çok aşmamış olursunuz. 1650 gibi kartların fiyatı biraz daha yüksek çünkü.

"Almayın aldırmayın" gibi şeyler söylemek istemiyorum fakat kendim kullanımlarımdan memnun kalmadım ,AMD ürünlerine yönelmenizi tavsiye ederim illa ki Nvidia alacaksanız 1050Tİ altına bakmanızı önermiyorum ,tabi bütçe durumunuz hakkında bir fikrim yok karar size kalmış durumda fakat söylediğim gibi 1050'den umduğunuz performansları alacağınızı düşünmüyorum fakat bu ürünün vram, marka, model gibi etkenlerle değişebilir.
Ek olarak senkar.net gibi geç gönderim yapan şikayet fazla olan sitelerden alım yapmanızı önermiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı