GTX 1050 için Windows 11 nasıl?

wennzy

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
RAM
CRUCIAL Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16
SSD veya HDD modeli
WD Blue SN570 500GB NVMe M.2 / WD Blue 2TB HDD
Ekran kartı
ASUS Expedition GTX 1050 OC 2GB
Anakart
B560M PRO
İşlemci
i5-11400F
Bu sistemi yalnızca oyun için kullanacağım. Hangi işletim sistemi daha uygundur? Windows 11 tamamen hazır mı?

Ben kullanıyorum, cihazımın oyun performansında çok bir değişiklik olmadı ama hafif bir iyileşme var. Ek olarak açılış süresi azaldı. Şu ana kadar bir problem yaşamadım. Tamamen hazır mı bilemem ama bence geçilebilir görünüyor.

Ne yapmalıyım hâlâ emin değilim. Windows 11 daha önce hiç kullanmadım ama performans kaybı yaşarım diye de korkuyorum.

Ne yapmalıyım hâlâ emin değilim. Windows 11 daha önce hiç kullanmadım ama performans kaybı yaşarım diye de korkuyorum.
Windows 11'de fena değildir görsellik açısından güzel fakat Windows 10 şu an aşırı stabil ve hızlı. Kararınızı ona göre yapabilirsiniz ben Windows 10 kullanmaktayım şu an

Windows 11'de fena değildir görsellik açısından güzel fakat Windows 10 şu an aşırı stabil ve hızlı. Kararınızı ona göre yapabilirsiniz ben Windows 10 kullanmaktayım şu an
Ekran kartım bildiğiniz gibi giriş seviyesi bir kart olduğu için alacağım 3-5FPS'ide kaybetmek istemiyorum. Windows 11 performans açısından hâlâ Windows 10'dan kötü yani oyunlar için.

HDD var geçmeyin. Windows 10 bile hata HDD için.(eğer hızlı bir HDD değilse). SSD icin söyleyebiliriz kurma olayını. SSD'ye kurun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı