GTX 1050 için Windows 11 nasıl?

Hocam ilk 21H2'yi deneyin. Sonra eger sorun var diyorsaniz 22H2'yi test edin. Tabi eger o da sorunluysa geri donemezsiniz. Size kalmis. Ben olsam 22H2 icin beklerdim. 21H2 o kadar stabil degil. Ama 21H2'de kalamniz daha iyi, eger stabil ya da RPC surume gecmek isterseniz gecemezsiniz. Gecseniz bile verilerinizin nerede oldugunu unutup son yuklemeyi (Windows.old) de silme ihtimaliniz var. (Dev adina konusuyorum.)
Peki Windows 11 Home'mu Pro'mu?

11 ideal bir de M.2 SSD'ye kullandığın icin avantajlari olacaktir. Bir aralar Windows 11 Direct Storage gelecekti son durum ne oldu bilmiuorun ama gelmediyse bile geldiginde hemen o ozellige guncelleme sansin olur o yuzden Windows 11 tavsiyem.

Bu sistemi yalnızca oyun için kullanacağım. Hangi işletim sistemi daha uygundur? Windows 11 tamamen hazır mı?

Hocam ben Ryzen 3 1200 INNO3D GTX 1050 Ti G.Skill Ripjaws 2x8 Netac 512 SSD'li giris seviye sistemimde Windows 11 yukledikten sonra performans artisi yasadim oyunlarda daha stabil FPS aliyorum misal Valorant'ta dusuk ayarda 120'ye kadar duserken simdi 150 160 civarlarinda sabit GTA V de Online da 60 70 ama Windows 10'da drop yedigim icin 15 20 oluyordu şu anda drop filan yemiyorum ama istege zevke bagli Windows 11 kullanip kullanmamak ben sahsen memnunum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı