GTX 1050 için Windows 11 nasıl?

Hocam ilk 21H2'yi deneyin. Sonra eger sorun var diyorsaniz 22H2'yi test edin. Tabi eger o da sorunluysa geri donemezsiniz. Size kalmis. Ben olsam 22H2 icin beklerdim. 21H2 o kadar stabil degil. Ama 21H2'de kalamniz daha iyi, eger stabil ya da RPC surume gecmek isterseniz gecemezsiniz. Gecseniz bile verilerinizin nerede oldugunu unutup son yuklemeyi (Windows.old) de silme ihtimaliniz var. (Dev adina konusuyorum.)

Ne yapmalıyım hâlâ emin değilim. Windows 11 daha önce hiç kullanmadım ama performans kaybı yaşarım diye de korkuyorum.
Bariz bir şekilde FPS'iniz ve stabiliteniz artmaktadır. Windows 10'dan yükseltme yaparak geçmiştim hem oyun performansında iyileşme oldu hemde işletim sistemi daha kararlı duruma geldi.

Açılış süresinin ekran kartıyla bir alakası yok yanlış bilgi vermeyelim. Soruya gelince GTX 1050 W11 için uygundur. Daha önemli olan ise RAM ve işlemcinizdir.

Ben kullanıyorum tek bir sorunla karşılaştım. FPS oyunlarında ses kasamıyorum. Sağ arka ve sol arkadan gelen sesleri alamıyorum çok kısık geliyor. Nasıl çözüldüğü hakkında da fikrim yok.

Windows 11'de performans artışı var. Ama kesinlikle Beta'lara bulaşmayın, bilgisayarımı deli etti bu beta sürümleri. Windows kuracaksan 21H2 kurmalısın.

Ekran kartından kaynaklanmıyordur zaten. Windows 11'in sorunu diye bahsettim hocam.
Kulaklığınızın çalışma frekansını kontrol edin. Belki kullandığınız bir yazılım otomatik olarak düşürüyor olabilir. Ben 8 kanallı 24 bit 9600 Hz modunda kullanıyorum. Bir kere 4800 Hz'e düştüğünü görmüştüm.
Windows 11 21H2 genel olarak iyi çalışmaktadır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı