MetinMumcu Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Bende GTX 1050 var. Bu ekran kartı ile FreeSync açabiliyor muyum? Nasıl açabiliyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2021
Merhaba arkadaşlar. Bende GTX 1050 var. Bu ekran kartı ile FreeSync açabiliyor muyum? Nasıl açabiliyorum?
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 9 Şubat 2021 #2 FreeSync AMD kartlara özel Gsync açabiliyorsunuz diye biliyorum ama 1050'lilerde var mı emin değilim.
FreeSync AMD kartlara özel Gsync açabiliyorsunuz diye biliyorum ama 1050'lilerde var mı emin değilim.
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2021 #3 MetinMumcu dedi: Merhaba arkadaşlar. Bende GTX 1050 var. Bu ekran kartı ile FreeSync açabiliyor muyum? Nasıl açabiliyorum? Genişletmek için tıkla... Hocam FreeSync teklonojisi AMD ekran kartlarında var. NVIDIA tarafındaki adı G-SYNC'dir.
MetinMumcu dedi: Merhaba arkadaşlar. Bende GTX 1050 var. Bu ekran kartı ile FreeSync açabiliyor muyum? Nasıl açabiliyorum? Genişletmek için tıkla... Hocam FreeSync teklonojisi AMD ekran kartlarında var. NVIDIA tarafındaki adı G-SYNC'dir.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.403 Makaleler 3 Çözümler 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #4 MetinMumcu dedi: Merhaba arkadaşlar. Bende GTX 1050 var. Bu ekran kartı ile FreeSync açabiliyor muyum? Nasıl açabiliyorum? Genişletmek için tıkla... G-SYNC açarsın.
MetinMumcu dedi: Merhaba arkadaşlar. Bende GTX 1050 var. Bu ekran kartı ile FreeSync açabiliyor muyum? Nasıl açabiliyorum? Genişletmek için tıkla... G-SYNC açarsın.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Şubat 2021 #5 MetinMumcu dedi: Merhaba arkadaşlar. Bende GTX 1050 var. Bu ekran kartı ile FreeSync açabiliyor muyum? Nasıl açabiliyorum? Genişletmek için tıkla... Açabiliyorsun. G-Sync açabilirsin.
MetinMumcu dedi: Merhaba arkadaşlar. Bende GTX 1050 var. Bu ekran kartı ile FreeSync açabiliyor muyum? Nasıl açabiliyorum? Genişletmek için tıkla... Açabiliyorsun. G-Sync açabilirsin.
meola147 Kilopat Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 638 Çözümler 2 9 Şubat 2021 #6 Dreamy Bull dedi: Açabiliyorsun. G-Sync açabilirsin. Genişletmek için tıkla... G-Sync ne işe yarıyor?
Dreamy Bull dedi: Açabiliyorsun. G-Sync açabilirsin. Genişletmek için tıkla... G-Sync ne işe yarıyor?
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Şubat 2021 #7 meola147 dedi: G-Sync ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... AMD FreeSync ve Nvidia G-Sync Karşılaştırması Bu makalemizde temel olarak G-Sync ve FreeSync teknolojilerini özetliyor, teknik ve yaklaşımsal bazı farkların altını çizerek neye göre, kime göre www.technopat.net
meola147 dedi: G-Sync ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... AMD FreeSync ve Nvidia G-Sync Karşılaştırması Bu makalemizde temel olarak G-Sync ve FreeSync teknolojilerini özetliyor, teknik ve yaklaşımsal bazı farkların altını çizerek neye göre, kime göre www.technopat.net
MetinMumcu Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #8 Arkadaşlar ben Freesync'in Nvidia kartlarıda desteklediğini biliyorum hatta Technopathın Nvidia ekran kartlarında Freesync açma Rehber videosu vardı.
Arkadaşlar ben Freesync'in Nvidia kartlarıda desteklediğini biliyorum hatta Technopathın Nvidia ekran kartlarında Freesync açma Rehber videosu vardı.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 9 Şubat 2021 #9 MetinMumcu dedi: Arkadaşlar ben FreeSync'in NVIDIA kartları da desteklediğini biliyorum hatta technopathın NVIDIA ekran kartlarında FreeSync açma rehber videosu vardı. Genişletmek için tıkla... O videoun Free Sync monitörde G-Sync açma olmadığına emin misin? Ve 1050 ile G-Sync açabilirsin. Monitörün destekliyor ise tabii.
MetinMumcu dedi: Arkadaşlar ben FreeSync'in NVIDIA kartları da desteklediğini biliyorum hatta technopathın NVIDIA ekran kartlarında FreeSync açma rehber videosu vardı. Genişletmek için tıkla... O videoun Free Sync monitörde G-Sync açma olmadığına emin misin? Ve 1050 ile G-Sync açabilirsin. Monitörün destekliyor ise tabii.
MetinMumcu Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #10 Monitörümde FreeSync var açarsam ne olur. Aktive olmaz mı? @Tek7HackDedi Tek7HackDedi dedi: O videoun Free Sync monitörde G-Sync açma olmadığına emin misin? Ve 1050 ile G-Sync açabilirsin. Monitörün destekliyor ise tabii. Genişletmek için tıkla... Dreamy Bull dedi: AMD FreeSync ve Nvidia G-Sync Karşılaştırması Bu makalemizde temel olarak G-Sync ve FreeSync teknolojilerini özetliyor, teknik ve yaklaşımsal bazı farkların altını çizerek neye göre, kime göre www.technopat.net Genişletmek için tıkla... meola147 dedi: G-Sync ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Dreamy Bull dedi: Açabiliyorsun. G-Sync açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar cevap yazabilir misiniz? Son düzenleme: 9 Şubat 2021
Monitörümde FreeSync var açarsam ne olur. Aktive olmaz mı? @Tek7HackDedi Tek7HackDedi dedi: O videoun Free Sync monitörde G-Sync açma olmadığına emin misin? Ve 1050 ile G-Sync açabilirsin. Monitörün destekliyor ise tabii. Genişletmek için tıkla... Dreamy Bull dedi: AMD FreeSync ve Nvidia G-Sync Karşılaştırması Bu makalemizde temel olarak G-Sync ve FreeSync teknolojilerini özetliyor, teknik ve yaklaşımsal bazı farkların altını çizerek neye göre, kime göre www.technopat.net Genişletmek için tıkla... meola147 dedi: G-Sync ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Dreamy Bull dedi: Açabiliyorsun. G-Sync açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar cevap yazabilir misiniz?