GTX 1050 ile Freesync monitör kullanmak

Sistemde 4 gb ram alacağım ki ilerde rahatça en kolay yükseltilen parça diye. Elimde güç kaynağı ve kasa da olduğu için fiyat 300 400 lira kadar düşüyor.

Evet testlerde GTX 1050 daha önde ama arkadaşlar belki biliyorlardır diye kararsız kaldım aslında. Freesync G-sync teknoloji takıntım yok. Tepkime süresi çözünürlük ve Fiyat/Performans benim için en önemlisi. Ayrıca bu monitörü her yerde görüyorum. Acaba alan var mıdır, iyi midir, neyin nesidir ? Merak etmiyor değilim. Az önce eyefinity yapan bir kişi bile gördüm başka bir forumda. (Birkaç yıl öncesine ait.)

Cbox iyi bir marka değil Harun Bey. Ben size F/P olarak bir sistem tavsiye edeyim. Belki kafanızdaki soru işaretleri azalır.

200 TL ekleyip bu sistemi alabilirsin. Lakin monitörü değiştirmeni tavsiye ederim.

20000.png

Neredeyse tam aklımdaki sistem diyebilirim,Toshiba yerine Bilisimport'tan WD Blue, kingston yerine daha ucuz ve mHz değeri yüksek olan Corsair, yanında da RX 560 veya GTX 1050 alabilirim çünkü gerçekten 1800'e 5 lira ekleyecek gücüm yok :)

Bir nevi monitör lazım bana öneri olarak. Önerindeki monitör güzel gözüküyor. Ancak korkum var; Artık ilerde kartlar DVI çıkartmazsa dönüştürücü kullanmak korkusu.

İzlediğim bir videoda DVI artık yavaş yavaş kalkacak gibi bir söylem vardı. Reklam yapmak istemiyorum ama bunu söyleyen kişinin kanal adı Volkan Oyun Kuvvetleri. Sık sık takip ederim güzel videoları var. Oradan öğrendiklerimi foruma da döküyorum yer yer. Kısacası büyük ihtimalle önerdiğin sistemi kendimce çok az bir değiştirip alacağım. Sayılı günler kaldı diyebilirim.. Yardımın için beğenini verdim, iyi sosyaller :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı