GTX 1050 ile Witcher3 hangi ayarlarda oynanır?

Shield33

Hectopat
i5 8300H işlemci ve GTX 1050 ekran kartım var ama Witcher 3 için önerilen sistem gereksinimlerine baktığımda ekran kartı olarak GTX 770 yazmasına rağmen ben GTX 1050 ile anca en düşük ayarlarda 60FPS oynayabiliyorum. Ekran kartım rahat yeter sanıp almıştım oyunu ama ben mi yanıldım? Ekran kartı kullanımımda sorun yok hep %95-99 civarı. Bu ekran kartıyla Witcher 3 oynayan var mı varsa hangi ayarlarda 60 FPS oynayabiliyor? Ayrıca işlemci kullanımım bana düşük gibi geliyor. Sanki ekran kartı hep bir şeyler istiyor ama işlemci oralı değil gibi. (Resim 46 FPS orta derece ayarlardadır)

Dosya Ekleri

• witcher3.jpg
    witcher3.jpg
    454,7 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleyen: Moderatör:
i5 8300H işlemci ve GTX 1050 ekran kartım var ama Witcher 3 için önerilen sistem gereksinimlerine baktığımda ekran kartı olarak GTX 770 yazmasına rağmen ben GTX 1050 ile anca en düşük ayarlarda 60FPS oynayabiliyorum. Ekran kartım rahat yeter sanıp almıştım oyunu ama ben mi yanıldım? Ekran kartı kullanımımda sorun yok hep %95-99 civarı. Bu ekran kartıyla Witcher 3 oynayan var mı varsa hangi ayarlarda 60 FPS oynayabiliyor? Ayrıca işlemci kullanımım bana düşük gibi geliyor. Sanki ekran kartı hep bir şeyler istiyor ama işlemci oralı değil gibi. (Resim 46 FPS orta derece ayarlardadır)
Her ayarı ortaya çekmek yerine deneyerek çok iyi sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca GTX 770 güçlü bir karttır.
Her ayarı ortaya çekmek yerine deneyerek çok iyi sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca GTX 770 güçlü bir karttır.
Yani 1050 sayı olarak daha büyük ama daha fazlası yok.
Ayrıca bir videoda 1050 ile yüksek ayarlarda 45 FPS falan alıyordu. Hem de 7. Nesil i3. Sizde de bir gariplik olabilir.

Orta ayarlar iyidir hem düzgün grafiklerle hem de akıcı bir FPS değeriyle oynamak için.

@Lejax iki kart resmen birbirinin aynısı performans olarak, konu sahibinin kartının nasıl göründüğünü merak ettim şimdi 1050 görünümlü 770 mi yoksa 770 görünümlü 1050 mi acaba. 🤣

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gayet normal değerler FPS'de normal GTX 770 1050 ile oyunlarda aynı değerleri alır.

Orta ayarlar iyidir hem düzgün grafiklerle hem de akıcı bir FPS değeriyle oynamak için.

@Lejax iki kart resmen birbirinin aynısı performans olarak, konu sahibinin kartının nasıl göründüğünü merak ettim şimdi 1050 görünümlü 770 mi yoksa 770 görünümlü 1050 mi acaba. 🤣

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir siteden baktım. Gtx 770'i daha güçlü gösteriyordu:D Bir fark yokmuş:D

Tamamdır o zaman teşekkür ederim. İşlemci de az kullanılıyor gibi geldi bana ondan da şüphelendim ama normal diyorsanız tamamdır.

Konu sahibi dizüstü bilgisayar kullanıyor. Yani ekran kartı mobil versiyonu 1050’nin.
1050 nin mobil versiyonu ile masaüstü arasında pek fark olmadığını öğrendim aslında 4gb olmasına rağmen witcher3ü biraz daha iyi oynarım sanıyodum.

Son düzenleme:
İ3 4130
8 ram
1050 ti ile yüksek ayarlarda Novigrad içindeyken 40 60 fpa arası alıyorum. Novigrad dışı yerlerde 55 60 alıyorum.
Nvidia Hairworks kapalı olacak ama.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı