GTX 1050 İle Youtube Oyun Yayını Yapmak

Phontem

Hectopat
Arkadaşlar sormak istediğim bir konu var. GTX 1050 ile broadcast yapmak mümkün mü? 2019 Mart ayında İnternet sözleşmem bitiyor. (Bozdurmak isterim fakat 570 TL taahhüt oluyor :=) Şu an 16 Mbps download ve 1 Mbps upload alıyorum kağıt üzerinde fakat bana 10 Mbps geliyor. Şu ay bitsin, arayıp hakaret edeceğim. Sizce sistemim ve altyapım yeterli midir? CS:GO - LOL ve bazı story mode oyunları oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Mbps upload ile yayın açmanız çok zor en az 3 olmalı upload ayrıca sistemin hakkında detaylı bilgi verirmisin

Yayın yaparken upload hızı önemlidir. Büyük ihtimalle 1 Mbps bile almıyorsunuzdur ve bu hızla imkansız gibi bir şey.

1 Mbps upload ile yayın açmanız çok zor en az 3 olmalı upload ayrıca sistemin hakkında detaylı bilgi verirmisin
Dün yazamadığım için üzgünüm ceza yedim forum tarafından o yüzden yanıt veremedim
Amd Fx 6100
Gigabyte gtx 1050
4 gb ram (8gb ya da 12 yapılacak)
120gb ssd (+500 gb harddisk)

Gtx 1050 ile LOL CS:GO yayınlarını yapabilirsin.16 diyorsalar ve sen 10Mbps dowland alıyorsan oturduğun apartmanın alt yapısında bir sorun vardır. 8-9 ay beklemek yerine onu halletmeni öneririm ayrıca alt yapıyı hallettikten sonra upload 3 ü geçmezse gene yapamazsın ikide bir donar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…