GTX 1050 Laptop Yüksek CPU-Düşük GPU kullanımı

ps5uzm

Centipat
Merhaba arkadaşlar büyük bir sorunum var. Çoğu oyunda FPS'lerim normalin altında ve en büyük nedeni CPU kullanımı. Battlefield 1 üzerinden örnek vereyim. Battlefild 1 oynarken bilgisayarımla aynı özellikte olan bilgisayarların oyun testlerini izliyorum aldıkları FPS 80-90 civarı ama benim bilgisayarımda oyun 40 FPS üstümü zor görüyor heleki 32VS32 savaşlarda ekran kartı kullanımına bakıyorum yüzde 50 işlemci kullanımı %80'lerde aldığım FPS 80 olmak yerine 40, acaba nedenini bilen var mı? Çevremde çoğu kişiye sordum sorun darboğaz olamaz dediler belirtmek isterim.

Sistemim:
GTX 1050 (mobil)
i7 7700HQ.
16 GB RAM.

Casper Excalibur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar büyük bir sorunum var. Çoğu oyunda FPS'lerim normalin altında ve en büyük nedeni CPU kullanımı. Battlefield 1 üzerinden örnek vereyim. Battlefild 1 oynarken bilgisayarımla aynı özellikte olan bilgisayarların oyun testlerini izliyorum aldıkları FPS 80-90 civarı ama benim bilgisayarımda oyun 40 FPS üstümü zor görüyor heleki 32VS32 savaşlarda ekran kartı kullanımına bakıyorum yüzde 50 işlemci kullanımı %80'lerde aldığım FPS 80 olmak yerine 40, acaba nedenini bilen var mı? Çevremde çoğu kişiye sordum sorun darboğaz olamaz dediler belirtmek isterim.

Sistemim:
GTX 1050 (mobil)
i7 7700HQ.
16 GB RAM.

Casper Excalibur.

Bak kafam şimdi çalıştı virüs olabilir bir ESET falan kullan bence minining virüsü vardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı