Arkadaşlar selam, GTX 1050 Mobile 4 GB kullanıyorum, GTA 5 de Single Player ve Online da 50 FPS üstü alamıyorum. En düşük ayarlarda ve 1366x768 çözünürlükte oynuyorum. Bu normal mi?
Ayrıca Valorant da önceden en yüksek ayarlarda 150-140 FPS alırken şimdi en düşük ayarlarda 120-110 FPS alıyorum.
Soğutucu var, fan hızını ayarlayamıyor muyuz? BIOS güncellemesi yaparken fanlar hızlı çalışıyordu. Bunu ayarlayamıyor muyum? Macunu yakın bir zamanda yenilemiştim.
Macunu siz kendiniz mi yaptınız yoksa bilgisayarcıya falan mı yaptırdınız hocam? Benim de başıma gelmişti çünkü, yeniledim deyip hiç bir şey yapmadan veren bilgisayarcı
Macunu siz kendiniz mi yaptınız yoksa bilgisayarcıya falan mı yaptırdınız hocam? Benim de başıma gelmişti çünkü, yeniledim deyip hiç bir şey yapmadan veren bilgisayarcı
Soğutucu var, fan hızını ayarlayamıyor muyuz? BIOS güncellemesi yaparken fanlar hızlı çalışıyordu. Bunu ayarlayamıyor muyum? Macunu yakın bir zamanda yenilemiştim.
Fanlar ihtiyaca göre otomatik olarak ayarlanıyor dizüstü bilgisayarlarda, arttıramazsın. Sana fan hızlarını sormamın nedeni fanın arıza çıkarıp çıkartmadığını öğrenmekti, 90 derecede yüksek hızda çalışması gerekir çünkü. Şu an yapman gereken kaliteli bir macun almak ve sürmek.
Hocam pek bir bilgim yok o konuda yaparlar ama mahalle bilgisayarcısı 10 TL alır ise Vatan PC 20 TL alır öyle söyleyim size. Bana kalırsa bir 10 TL daha fazla verin ama Vatan'a yaptırın.
Hocam pek bir bilgim yok o konuda yaparlar ama mahalle bilgisayarcısı 10 TL alır ise Vatan PC 20 TL alır öyle söyleyim size. Bana kalırsa bir 10 TL daha fazla verin ama Vatan'a yaptırın.
Vatan bilgisayarın yapacağı gene yollamak olur. Zaten ürününüze 5 yıla kadar parça desteği sağlamak zorundalar. Tabi 2 yıldan sonrası ücretli olacaktır.