GTX 1650 Ti 10200H sistem GTA 5'te düşük FPS veriyor

• Konuyu başlatan Wiux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 939
Adamlar gt 1030 ile high te 75fps alıyorlar sen gelmiş normal diyorsun.
i5 10300h - 1650 ti'lı laptop kullanıyorum. GTA 5'te (Online) yüksek ayarlarda bu civarda geziyor bende de.

@Onurumz RAM'i ise çift kanal yaptıktan sonra Battlefield, Valorant veya CS:GO gibi oyunlarda %50 FPS artışı yaşarken Witcher 3 veya GTA 5'te birkaç FPS'den daha fazla yükselmedi çünkü çift kanal yapmadan önce de bu oyunlarda GPU kullanımı %90'ın üzerindeydi.

Son düzenleme:
i5 10300h - 1650 ti'lı laptop kullanıyorum. GTA 5'te (Online) yüksek ayarlarda bu civarda geziyor bende de.

@Onurumz RAM'i ise çift kanal yaptıktan sonra Battlefield, Valorant veya CS:GO gibi oyunlarda %50 FPS artışı yaşarken Witcher 3 veya GTA 5'te birkaç FPS'den daha fazla yükselmedi çünkü çift kanal yapmadan önce de bu oyunlarda GPU kullanımı %90'ın üzerindeydi.
Gta 5 Online ve Offline halinde zaten fps farkı bir hayli var yani 50-60 fps Offline da normal değil ve sanırım siz çift kanal yapmadan önce Witcher ve GTA 5 i ultrada oynuyordunuz bu yüzden GPU kullanımı %90'ın altına düşmemiştir ama tek kanalda orta ayarlardaki fps inizle çift kanal RAM ile orta ayarlar arasındaki fps farkını deneseniz görürsünüz.

Acaba GTA 5 dahili kartı kullanıyor olabilir mi? Bakabilir misiniz?

Olması zor gibi.
Normal ayarlarda.

50-60'larda geziyor.

Çift kanal 8X2.
Valorant Rainbow CS gibi oyunlarda 150 FPS üstünü rahat bir şekilde görebiliyorum.

50-60'larda geziyorsa 6-7 aracı aynı yerde patlatır mısınız ve bir de oyunu yüksek ayarlarda açınca da FPS mi düşüyor yoksa 50-60 aralığında devam mı ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı