GTX 1050 Ne Kadar Voltaj Verilir?

Bu tür işlemler risklidir. Bilgi ve tecrübe gerektirir. MSI Afterburner, Asus GPU Tweak II gibi uygulamalar ile voltaj verebilirsiniz. Karta nasıl voltaj verebilirim diye sorduğunuza göre bu konu hakkında tecrübeniz yok.
Kartın ve sistemin güvenliği için ekran kartınıza tecrübeli değilseniz OC işlemi yapmanızı tavsiye etmiyorum.

GTX 1050 ek güç bağlantısı olmadığı için kartınıza zarar verme ihtimalinizin haricinde, Anakartınızın, PCI-Express yuvasına da zarar verebilirsiniz. @Yusuf Can 'a katılıyorum.
Sanırım bütün 1050 Ti'ler arasında sadece Asus GTX 1050 Ti Strix 4 GB modelinde ek güç girişi var. Kendim kullanıyorum. :)
Arkadaşın kartını 1050 Ti diye anladım :)

Bu karta voltaj verenler varmı peki? İnternette hiç bulamadım.
Voltaj vermek istiyorum ama bilgim yok internette bununla ilgili bilgi veren bir site önerebilirmisiniz?

Bu tür işlemler risklidir. Bilgi ve tecrübe gerektirir. MSI Afterburner, Asus GPU Tweak II gibi uygulamalar ile voltaj verebilirsiniz. Karta nasıl voltaj verebilirim diye sorduğunuza göre bu konu hakkında tecrübeniz yok.
Kartın ve sistemin güvenliği için ekran kartınıza tecrübeli değilseniz OC işlemi yapmanızı tavsiye etmiyorum.
Bu mesajı aylar sonra yazıyorum kartı yakmaktan o kadar korkmuştum ki voltaj değerini 1 değer bile artıramamıştım şimdi sıcaklığa dikkat ederek artırabiliyorum.Kart stabilliğini koruyamadığı değerde artık gayet stabil çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı