GTX 1050 PC açılmıyor

haylex

Hectopat
RAM
8GB
SSD veya HDD modeli
Samsung
Ekran kartı
Gtx 1050
Anakart
Msi DDR4 BDDST
İşlemci
İntel i3
Merhaba, bilgisayarım dün açılıyordu dün akşam kapatdım. Bugün sabah canım sıkıldı bilgisayarla biraz vakit geçireyim dedim. Başlatma tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor, fan sönmüyor ışıklar yanmıyor. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sigortayı kapatın, RAM'leri kontrol edin, BIOS pilini kontrol edin, elektrik bağlantısını açmadan önce 10 saniye Power tuşuna basın. Tekrar çalıştırmayı deneyin, umarım kısa devre sıkıntısı değildir. Yanık kokusu geliyorsa tekrar çalıştırmayın yanmayan parçalar da yanar.

Net bir şey söyleyemem ama çok yüksek ihtimalle RAM'lerden kaynaklıdır. Sonuçta RAM'leri değiştirip görüntü alabiliyorsanız diğer parçalarda bir problem beklenmez.

Sigortayı kapatın, RAM'leri kontrol edin, BIOS pilini kontrol edin, elektrik bağlantısını açmadan önce 10 saniye Power tuşuna basın. Tekrar çalıştırmayı deneyin, umarım kısa devre sıkıntısı değildir. Yanık kokusu geliyorsa tekrar çalıştırmayın yanmayan parçalar da yanar.

Hocam yeni BIOS pili aldım olmadı her şeyi denedim olmadı yanık kokusuda gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı