GTX 1050 SA-MP düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

For East Troop

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Merhaba, sistemim SA-MP'a göre güzel olmasına rağmen çok düşük FPS alıyorum. Kalabalık yerlerde 60-80 arası, tenha yerlerde 100-150 arası.

Kuzenimin sistemi benimkinden biraz düşük, ama o kalabalık yerlerde 100-150, normal yerlerde ise; 150-230 arası alıyor.

Onun sistemi:

• I3 2.nesil.
  • NVIDIA GT 220 1 GB.
  • 4 GB RAM.
  • Windows 7.

Benim sistemim:

• i7 7.nesil.
  • GTX 1050 2 GB.
  • 8 GB RAM.
  • Windows 10.
  • 1 TB.

Fakat söyle bir şey var:

Bilgisayarına yeni format attı, fanı vs. temiz. Ben 1 yıldır format atmadım, fan vs. dolu. Bilgisayarımda ısınma problemi var + olarak benimki laptop, onunki masaüstü.

Neden düşük FPS alıyorum, nasıl arttırırım? Çok sıkıldım bu durumdan, güncelleme vs. varsa nereden bakabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sistemim SA-MP'a göre güzel olmasına rağmen çok düşük FPS alıyorum. Kalabalık yerlerde 60-80 arası, tenha yerlerde 100-150 arası.

Kuzenimin sistemi benimkinden biraz düşük, ama o kalabalık yerlerde 100-150, normal yerlerde ise; 150-230 arası alıyor.

Onun sistemi:

• I3 2.nesil.
  • NVIDIA GT 220 1 GB.
  • 4 GB RAM.
  • Windows 7.

Benim sistemim:

• i7 7.nesil.
  • GTX 1050 2 GB.
  • 8 GB RAM.
  • Windows 10.
  • 1 TB.

Fakat söyle bir şey var:

Bilgisayarına yeni format attı, fanı vs. temiz. Ben 1 yıldır format atmadım, fan vs. dolu. Bilgisayarımda ısınma problemi var + olarak benimki laptop, onunki masaüstü.

Neden düşük FPS alıyorum, nasıl arttırırım? Çok sıkıldım bu durumdan, güncelleme vs. varsa nereden bakabilirim?
San Andreas'ta yüksek FPS daha kötü oluyor diye biliyorum. Arabalar sürekli fren yapıyor vs.
Laptop GPU ve CPU'sunun frekansını ve sıcaklıklarını kontrol edin oyun oynarken.
Bence daha çok grafik verse sorun çözülür. Ayarları yükseltsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı